SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
10  314.3k

rip............😢😢

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-1 11:07 發表 查看引用來源
吾係,王粥果頭,純粹炮店,囡囡多數吾識按!星X果間叫x莉x
阿華。。。。。。。。?

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-12 12:30 發表 查看引用來源

薯片店都算 ?因薯片在O做過?我成日以為如意 旁邊是O4添 不過人都走咗 不要再提
題外話 如意旁嘅中女算唔錯  成日坐門口露大脾🤤

寫錯 !應係O3 ...
薯片就是緣1始祖,現址已變成有掍不得內進

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-12 16:29 發表 查看引用來源

O真係髮仔始祖  X升是妹妹開的 跟著伙計門開枝散葉  單波便在石街電單車位那間  不過都是陳年往事 要老-輩的才識分 但都係以前好玩好多 不要再提 不然其他師兄會話成日講從前 ...
仲有,O1呢個鋪印象中係好大面積,今時今日冇一間髮仔有佢咁大

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2020-10-22 12:12 發表 查看引用來源

當年口罩妹曝光之後,日日都俾人約到 full 哂!
我都係搵過佢兩次咋 (曝光前),佢手骨係 ok 的
最好笑係佢隔離有個鐘,次次都話:而家搭八,開始。佢未係交界前係餅店定餅店隔離做過一輪架

引用:
原帖由 olafdog 於 2020-10-9 07:33 發表 查看引用來源

請問河邊草有乜野強項呢?
大力揸會有奶

【疫情資訊】

政府將會刊憲,列明深水埗欽州街、大埔道、楓樹街同荔枝角道範圍以內嘅大廈喺過去14日內只要曾有1宗確診個案或在大廈內逗留過2小時的人都需要強制檢測。

#華安大廈嘅街坊請留意

#一個中 #成棟都要驗

引用:
原帖由 勞蘇 於 2021-3-26 12:30 發表 查看引用來源
昨天去四妹試咗眾師兄口曲短髮,樣貌真係唔錯,唔係好識按有傾有講下摸清佢個底,250升空見佢楚楚可憐畀多2草走人
係米小寶寶,係嘅話佢疫情前已在

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-4-10 11:11 發表 查看引用來源
我都想知😅😅
舊肥姐隔離近生果角度個邊

引用:
原帖由 lwan3388 於 2021-4-9 22:49 發表 查看引用來源
醫局街+石峽尾街
醫十界才啱

前往最後回覆