上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
77  315.2k

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-3 10:28 發表 查看引用來源
呢兩日經過星輝孖舖,好似放假咁,11點都未開門,今日10點行過木x花開佐,隔離未開,返而王粥個邊照樣營業,早返都返曬
咁有無試下木x花既紅啊?

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-3 15:18 發表 查看引用來源
今朝淨係得疑似豉油係度!
通常豉油先特別好玩,咁呢個豉油有乜特徵?戴眼鏡?大波?

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-3 18:09 發表 查看引用來源
金啡長頭髮,中肥,係度睇緊數簿!
唔通有少少鈎鼻

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-4 12:54 發表 查看引用來源
吾覺有勾鼻,不過腰同個胸差不多大!
鍾意戴KF94口罩

[quote]原帖由 hongkonger97 於 2020-10-6 19:51 發表 查看引用來源
今晚路經抹梨癢申館,見兩個細粒技師c10坐外面,唔知邊個系阿紅(睇樣甘老既)?心郁郁想試下添! [/quote睇個胸,夠大多數係佢。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-8 01:07 發表 查看引用來源

大j明兄係咪想去呀? PM我!我帶你去!介紹個平胸好服侍靚C9比你!等你慢慢玩佢粒蓮~由軟變硬~又變軟~又變硬過足癮!
有無啊華個粒咁好玩先

引用:
原帖由 mikekophone 於 2020-10-8 23:54 發表 查看引用來源
昨日抽中一手新股賺左少少, 去左昌街左轉入醫街第二間, 試左個目測3尾4字頭亞華,自稱來自湖北,樣一般但膚色好白,開兩魚包出火,part 1 ok都按左幾耐, part 2開始時竟然有RPP,手法幾舒服,轉身落油出火, 捏波時自動解甲,波都算 ...
即係沿昌街面向西鐵站方向唔過醫街馬路即刻左轉第二間紅色招牌🤔

引用:
原帖由 mikekophone 於 2020-10-9 20:51 發表 查看引用來源
無錯師兄! 入面有梳化果間
果間係吳家麗好出名既戲叫‘午夜xx’

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-9 12:31 發表 查看引用來源
果度比較靜,而且對住同同俱樂部,我剩係試佐第1間,望落得1個CC食得落,仲之視綫吾好望中腰就好過!
個度其實唔靜架,好近燈位。

引用:
原帖由 mikekophone 於 2020-10-10 13:32 發表 查看引用來源
係呀, 所以我走時出門口轉左沿醫街到石街再出荔枝道, 好似無咁楊
玩住電話出門口無咁揚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆