上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
125  314.5k

引用:
原帖由 pennyyan1128 於 2020-12-10 10:21 發表 查看引用來源

請問打牌家用多少?
打牌呢家嘢不嬲都係海鮮價 隨佢噏!
升空就收兩魚啫 兼職師奶  上下路不通 出力死chock   要快   好玩與否 親身領會

回覆 881# ccwu56x2 的帖子

師兄所言甚是 收費昂貴不是致命傷 當客是水魚才是重點所在 每次收三魚只有廿拾至叁拾分鍾 按摩固然欠奉 就算升空 上 下都不解如何過㽼 師兄話齋 去141好過 咁嘅收費 咁嘅服務!

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-3-2 14:39 發表 查看引用來源
大鍋好似老左d,轉左彎個間好似好d,有3件黑絲坐門口,4字頭咁上下
大鍋已是嫲嫲級 点會唔老😂 老同旁及對面都有些外型不錯的 希望服務好些

引用:
原帖由 sky分身 於 2021-3-18 11:53 發表 查看引用來源
四妹店唔知系咪6個金字,有錯勿小
不是
直行過晒排檔就見

引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-3-18 01:06 發表 查看引用來源

請問擺低幾多家用呀
此師奶升空收三魚 其他自己衡量下

引用:
原帖由 lwan3388 於 2021-3-18 15:22 發表 查看引用來源
開大咪四舊?
可能唔得

引用:
原帖由 newbc 於 2021-3-18 22:52 發表 查看引用來源
老老實實,五舊我真係唔吊佢,141大把好質素過佢都係收4舊,仲有涼沖!
呢個都係我估啫🤔 個位師兄都無開估 我試個位又唔知係咪師兄試個位?我試個位短頭髮 算後生 白白淨淨

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-3-19 00:49 發表 查看引用來源
師兄,你開大咩價?
咁4魚算ok 以佢嘅相頭在髮仔來說算中上
我甚小在髮仔開大 上次升空收我3魚 所以我估4魚唔得   估錯咗! 吹兩咀=環吹?

引用:
原帖由 勞蘇 於 2021-3-26 12:30 發表 查看引用來源
昨天去四妹試咗眾師兄口曲短髮,樣貌真係唔錯,唔係好識按有傾有講下摸清佢個底,250升空見佢楚楚可憐畀多2草走人
有冇抄牌呀? 算唔錯呢👍 人哋話曬都係大埸出身

引用:
原帖由 勞蘇 於 2021-3-26 14:50 發表 查看引用來源

抄咗喇,大場出身附架生仲好正,可惜四妹係度了唔到佢開大
如唔係疫情都唔做髮仔  所以同D大媽係唔同D

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆