上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
125  314.5k

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-3-26 19:44 發表 查看引用來源
好彩我去個日4妹出左去買野,比我試到,但我唔記得抄牌呢!
有師兄已經透露咗芳名

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-3-26 23:54 發表 查看引用來源

又有D似,但望落又無小寶寶咁有肉地。搵次去檢下先。
小寶寶係芳名  但唔要疊字

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-4-20 12:04 發表 查看引用來源
是否墮lin為你服務?
師兄講個間正確地址在界限街  叫兄弟姐妹休閒但無咗兄弟 千萬唔好去 我去過一次  中大伏 相頭好正 就出事 上到閣樓佈置成間一樓一咁 但唔肯按  唔足鍾 唔解甲 收得貴  年頭去過 褸都唔肯除 完全無㽼

引用:
原帖由 勞蘇 於 2021-4-21 14:10 發表 查看引用來源

冇錯就係呢檔,睇相頭睇佈置諗住有驚喜點知中大伏
各師兄千萬唔好去等佢早執唔好為害人間
呢間真係近排小見黑店 年頭行過C9長靴短衭相頭ok入閘 上到閣樓 燈光好似福樂 hea按唔夠五分鍾叫轉身撩升空 收三魚 上下路固然唔通 C9連外套都唔除 叫隔衫摸 無㽼打唔出 前後20分鍾度 總叫多D幫襯

引用:
原帖由 mikekophone 於 2021-4-23 19:05 發表 查看引用來源
我上次出火唔使兩魚半,是不是唔同人唔同收費架?
這個是當然的 上次幫襯小宝收我三魚

引用:
原帖由 taisek 於 2021-4-25 13:22 發表 查看引用來源
昨午约四時半經過休閒店。見門口有C8,穿低胸有八字波並沒有好衣。好似上路可通。只是行過,沒有考慮嘗試。
上路通係最基本的 老實講 入得髮仔除咗大餐 真係求按摩 ?都係稔住食過機餐 抽下水 吹下水咁啫 如果連上路都唔通  不如靠自己好過 😄  因消費真係唔平

引用:
原帖由 taisek 於 2021-4-25 21:03 發表 查看引用來源
老實講,上路唔通就可以收檔。就在深按摩店區數一數有幾多間?如果不通,睇下老板娘係咪想食西北風。行落去足街近麗衙,起碼有四五昭選擇。
師兄唔知有冇留意 呢輪深記髮仔零舍多呢啲師奶 下路固然唔通 好多年上路都唔通 因為市道唔好 好多兼職師奶出嚟做搵快錢 呢啲唔係做開呢行嘅師奶好錫身 最好快快趣趣出咗嘢收錢  唔到最後關頭都唔肯解上路

[quote]原帖由 hk_player 於 2021-4-30 15:09 發表 查看引用來源

請問點搵,我剩識去醫局街醫局果頭。。 [/quote
再行前啲 過咗排檔就開始喺界限街 跟住過埋荔枝角道過埋公廁 你就會見到

引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-5-6 18:47 發表 查看引用來源

C10都三魚,好過去搶
今時今日 不論C10或C9  3魚已是公價 最低消費

引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-5-9 01:57 發表 查看引用來源

增X廚X, 間野門口平時好多黑人打墩
增X行過幾間舖有一足仔 不是燈位  入面有一兩位師奶非常熱情  有次入去幫襯 一上閣樓 已被捉住大車 跟著拿小弟弟玩弄 5分鍾被ko  不過聲明 係疫情前 差不多年半有多  現在好像人面全非

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆