上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
125  314.5k

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2020-9-26 11:33 發表 查看引用來源
唔使驚啦,理直氣壯又唔係犯法🤨
果個站好小路線 好小人等車 多人得過薯片店 對面兩大排擋 車水馬龍

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-9-26 13:24 發表 查看引用來源
謝謝師兄,有冇去試過界限街尾?
係咪過晒排檔 轉灣燈位前個幾間 ?個幾間小去

大鍋旁那間成日都心思思想去 不過每次行過都見有些男人坐係櫈度 逢賽馬日都有3  4個圍住賭馬 😅

引用:
原帖由 TAT0493 於 2020-9-26 18:40 發表 查看引用來源
師兄,你係咪講出名遊戲機嗰間?
我唸唔係咁多師兄知個間叫世嘉😂

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-9-26 15:44 發表 查看引用來源
過佐水果街行人燈位,對住學校向大角咀方向,去開間店名細X
個便只係那間叫回X未去過

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-9-27 07:39 發表 查看引用來源
暫時去佐咁多間,正按得呢間似D樣,唉!食住先,等通關就吾駛係度蒲!
係呀……我都幫襯咗這些髮仔很多年  早期都有很多識 按或肯按  依家真係只得一兩個 其他嘅都係搵快錢 又收得貴 升個空都係要三魚起步  而且甲都唔肯解 上下路都唔通 以前啲師兄一定會呱呱嘈 但而家時代唔同咗喇

而家入親去呢啲髮仔都好似尚
你水魚咁 而家我反而喜歡去啲足浴店 正式按完之後 都係加多兩魚 貴少少起碼我叫做有得按過  好嗰啲髮仔

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-9-27 08:31 發表 查看引用來源
師兄所言極是!又要按得好,又要抽下水,最好插埋怏,$銀少不了
師兄你誤會了  
只中了一 句錢銀少不了 按固然不好 抽不了水 插埋怏更唔止呢個價 我 明白出嚟玩要駛錢 但現在嘅髮仔真係唔值

引用:
原帖由 lung12291991 於 2020-9-27 12:47 發表 查看引用來源
生果道xx閣大粒墨失蹤一段時間,其實佢咁搶錢,吹加飛機都話收5魚,一早應該禮拜,但都好似幾好生意,所以你話係咪奇怪。但話時話,佢相頭確係唔錯。 ...
生果道XX閣即係邊間?

引用:
原帖由 olafdog 於 2020-9-30 01:25 發表 查看引用來源
各位師兄,睇左好耐介紹,都想去試下髮仔開大,唔知點揀好!請大家俾下意見,心水有3個:
1. 休閒阿bear
2. 雨點大乳牛
3. 如意阿華
照你排……如無意外 阿紅最好玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆