上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
125  314.4k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-9-30 10:11 發表 查看引用來源
我心水推介:爛娼/瘀同街口左邊果檔,日班有個金毛短髮姣c9, 運動身型成日練瑜伽,微波好渣手 可伸手入底底捽碟指插,健談開朗又夠淫,兩魚半按摩加起機,骨技還可做過骨場技師,冇問到叫咩名,佢好早收工最好六點前去! ...
瘀同即係?係咪講緊医街燈位果間

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-9-30 14:01 發表 查看引用來源

打錯字,系瘀周街,星x客棧樓下有兩間舖仔。
嗰度有兩間係邊一間呢? 係咪要深X嗰間

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-1 10:49 發表 查看引用來源
今日再進1步,幫佢反按幾乎光豬,邊按邊吹水,可以現塲屌埋,不過貴吾蘇佢,亦係店入面吾又自然!,過程可上下指咀(下面)都試完,話說下星期返老家四川,吾怪得性格直率,要出年過年後再見,微信互通,睇下未返之前再個鳴炮,約佢上酒店,佢話吾 ...
師兄係咪講星X下面細個間?

引用:
原帖由 中女addict 於 2020-10-1 11:42 發表 查看引用來源

阿華。。。。。。。。?
哎吔!師兄 阿華在醫街茹X

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-1 15:33 發表 查看引用來源
吾係果度,吾駛過生果路,疾情關係冇脷大車,祇係你條脷咀去邊就邊!
未過生果路不算粥街 是界限街   有排擋 那條叫石硤尾街

引用:
原帖由 happy36 於 2020-10-2 10:16 發表 查看引用來源

CHing,你在XX阁认识的""阿红""不是同一个人。
不是同-人嗎?以前休閒閣無做過?

引用:
原帖由 happy36 於 2020-10-2 10:10 發表 查看引用來源
这段所说的阿红和以前休闲阁的不是同一个人,不要误会了。
哦!講得阿紅咁好 真係要一試 我還怕她會認得我

[quote]原帖由 lwan3388 於 2020-10-6 22:05 發表 查看引用來源
e街咁多檔,由尾行返頭+左右既有10幾檔 [/quote

新淨發仔? 茉莉隔離嗰間幾新淨不過唔係發仔…… - 我諗要數到貴花田對面嗰間 ? 一係就阿華隔離嗰間

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-6 20:44 發表 查看引用來源
冇入抹梨,沿e街一直行,去左間新淨發仔見個細粒大波靚c9撩我按摩,問價魚三單鐘,我問冇其他?冇我唔入,佢望下我話好臉熟,(梗系!我成日巡e街又間中有入個樣又大鹹濕),拉鋸戰下入去傾好三魚純打牌。
入去上床囡先濕巾幫我清潔,然 ...
師兄邊間髮仔 有無提示

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-7 12:57 發表 查看引用來源
證明你冇睇我既舊帖……
依家各師兄好似玩尋宝咁 😂我都全部睇咗一次 我都覺得係大鍋旁新裝修果間  以前我提過D師奶好似好得 但成日好多男人坐係度 尤其賽馬……但這不是髮 仔  同埋單鍾無魚三咁平 🤔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆