上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
125  314.5k

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-8 19:35 發表 查看引用來源
咁多啞迷,真係難估!
我估佢係講梗茹意旁邊那間 個豉油成日坐門口露大脾

引用:
原帖由 mikekophone 於 2020-10-8 23:54 發表 查看引用來源
昨日抽中一手新股賺左少少, 去左昌街左轉入醫街第二間, 試左個目測3尾4字頭亞華,自稱來自湖北,樣一般但膚色好白,開兩魚包出火,part 1 ok都按左幾耐, part 2開始時竟然有RPP,手法幾舒服,轉身落油出火, 捏波時自動解甲,波都算 ...
師兄兩魚有part 2 重自動解甲算好抵了 有些地方要三魚升空

引用:
原帖由 TAT0493 於 2020-10-9 01:42 發表 查看引用來源
最愛師兄,若依次序排, 04 應該係墮 lin  嗰間喎,對嗎?🤔
O1 O2  O3大家都好清晰  但O4就眾說紛紜 有人話茹意旁邊 也有人說竹街街口

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-11 11:20 發表 查看引用來源
今朝巡遊E+槍街,大街鋪開11點,冇咁樣眼店就9-10點,有D仲早,應該做晨運伯伯客,E街應該揾到新淨發仔,入面有3件C九,沿E路行見店冇勿客,吾知係咪早得劑,下午先旺啩?再去王粥店見到輕至中C九係度,見到1個除口罩食早餐,樣吾差順眼,不過 ...
E街有新淨發仔 ?係邊頭?有無暗示?

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2020-10-12 11:26 發表 查看引用來源

其實窗街 O1 創始元老店 😂 已經經束多年 ,應該唔好再提以免混淆 😄

O2 就係 E 街和窗街交界,貴花對面
O3 就係薯片店
O4 就係竹街第一檔
其實仲有 05 店,就在薯片店隔離 (前 O1 曲髮) ...
薯片店都算 ?因薯片在O做過?我成日以為如意 旁邊是O4添 不過人都走咗 不要再提
題外話 如意旁嘅中女算唔錯  成日坐門口露大脾🤤

寫錯 !應係O3

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-10-12 13:45 發表 查看引用來源
可能由於店會轉手,排名方面,日子久了,真不容易。
O1O2絕對沒有灰色地帶,沒問題。
O3以後講下講下,都忘記了。哈哈。要確定,可能要追番之前的貼。

我以前數O,是根據有血緣的姐妹為準。我有印象有三姐妹。如果我冇搞錯的話。 ...
O真係髮仔始祖  X升是妹妹開的 跟著伙計門開枝散葉  單波便在石街電單車位那間  不過都是陳年往事 要老-輩的才識分 但都係以前好玩好多 不要再提 不然其他師兄會話成日講從前

引用:
原帖由 中女addict 於 2020-10-12 19:25 發表 查看引用來源

仲有,O1呢個鋪印象中係好大面積,今時今日冇一間髮仔有佢咁大
係!成間茶餐廳咁大 !養活好多人

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-13 11:59 發表 查看引用來源
當年既姐姐,而家係姨姨,經驗豐富😂
當年已經係姨姨!舖仍在 但仍有零星兩三人分佈幾間舖

引用:
原帖由 simonduck 於 2020-10-13 12:30 發表 查看引用來源
04呢排有件長腿C9.5,上次去按著住高跟,開叉裙,無著絲襪,按左几下都舒服既,講好價準備上馬,佢除左高跟上床,我即時叫佢著番高跟,好睇d,佢醒目到問我使唔使著番絲襪做,當然好,望住對黑絲腿,好快就出左完事,完事後仲有幫我按背,算唔错 ...
咁正  收幾魚

[quote]原帖由 waihin2013 於 2020-10-13 22:21 發表 查看引用來源
請問生果道大馬路燈位,近石街個間,D C9 OK嗎???
是否正髮定正骨??? [/
目測啲師奶唔ok  你可以係正骨不過你好激氣  因為係摸骨

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆