上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
125  314.5k

引用:
原帖由 大jer明 於 2020-10-23 00:18 發表 查看引用來源

嘩!咁都估到。
開張無耐都見過-二次 最近真係消聲匿跡 此店都好小開門

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-23 20:31 發表 查看引用來源
巡佐邊條街,我吾覺有新舖!
何非凡旁邊間日光係咪新舖?以前唔覺有?同些相熟師奶傾起 開一間髮仔成本好低 細細地兩三萬有得玩 回本快 現金交易 日日出糧 當然中蛇就麻煩

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-23 21:04 發表 查看引用來源
係呀,冇咁老按個鐘都2魚,分分鐘剩係識摸吾識按,連飛機3魚
大胆同你講 ssp無個肯按或識按 個個都係機師 二魚 半甚至要三魚 十五分鍾ko 真係一項高消費活動 所以近年都甚少幫襯

引用:
原帖由 entryprofit 於 2020-10-24 00:52 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 師奶最愛 於 2020-10-23 22:18 發表 查看引用來源

大胆同你講 ssp無個肯按或識按 個個都係機師 二魚 半甚至要三魚 十五分鍾ko 真係一項高消費活動 所以近年都 ...
所謂百貨百客 每個師奶好好醜醜都有些熟客 再加些失魂魚 會收入多咗 至於高唔高消費好睇個人 好多師兄認為好玩就認為唔貴 畢竟市場唔細 同埋師奶們好醒 價錢因人而異

引用:
原帖由 大jer明 於 2020-10-25 00:31 發表 查看引用來源

十五分鐘又誇張左,開得耐的店,正常係四十到四十五分鐘。
當然我都唔係話一竹篙打曬一船人  我只不過係提出我見過最差嗰啲 亦都有啲係好嘅  正如呢度啲師兄話齋 你有嘅我未必有 我有嘅你都未必有

引用:
原帖由 taisek 於 2020-10-25 13:22 發表 查看引用來源
本人曾遇到是有鬧鐘,時間45分中。在我心中價錢是$250。當然是你心儀的你加貼士冇問題。我也曾在此說過價錢根本是由市面環境而定。現在的環境怎會加價。放胆問清楚價錢才入座。曾有某間答按摩$150。心理有數啦。西記多 ...
師兄係按正骨 ?髮仔邊間係咁?阿華牀邊好似有鬧鐘 !就係市道唔好 我試過好相熟嘅按完先加價 好sad. 尤其最近多咗好多兼職師奶 耐唔耐番-日現金出糧揾快錢 呢D先狼  所以各師兄入閘前必須問價

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-27 13:41 發表 查看引用來源
樓上骨, 4魚90分鐘, 吾錯選擇.
四魚九十分鍾未必得 可能要五魚 但有九十分鍾算不錯 起碼年青些及有得按下 相比起髮仔 兩魚半至三魚 只有三十分鍾  真係…………

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2020-10-27 15:44 發表 查看引用來源
上星期五行過日光 (非凡旁),見到一位熟口面既妓師,之前同姊妹夾份響石街上閣仔舖做過,佢認得我我下次先搵佢 😄
這間轉咗型 以前只理髮

打牌都係三魚  ?手作都要呢個價!

引用:
原帖由 大中 於 2020-11-2 13:23 發表 查看引用來源
知唔知只招呼女賓個間 有無料到 上次不斷係門口行黎行去 都無反應
師兄係咪講緊南昌街向白田方向 2E巴士站個間 如果係!
答案係無 !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆