上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
125  314.5k

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-11-4 14:17 發表 查看引用來源
附近似D樣足仔,都係呢個價$2 0 0+$1 0 0
師兄這個價有些偏貴喎! 雖然話係按摩啫 老實講十個有十一個都唔係按 升空為主 三魚揾個師奶幫你打個機 廿零份鍾時間 都好高消費

通常我合眼緣 再問價 大約二魚左右  加埋小費 不想過二魚半 這純粹個人觀感

引用:
原帖由 newbc 於 2020-11-11 15:30 發表 查看引用來源
關二哥隔離果間?好耐之前試過佢,唔足鐘,又葉問手,開價貴,當人水魚,之後未入過去!
師兄你都有同感 呢間執到錢都唔好去 捐去慈善都有句多謝 唔足鍾 唔識按 我入過去—次 按到痛 升空唔掂 打到痛 我都係第一次 重要指明收二魚半起

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-12 13:40 發表 查看引用來源
如果吾系相熟GC, 早10-20分鐘落鐘真系吾奇. 不過幫襯多兩次, 又會好d.
師兄 唔係早10零20分鍾 係得10零20分鍾 係門口個個都撩你按摩 入到去無一個係按摩 全部都係升空 用3魚求其揾個人幫你淨升空 用10零20分鍾時間都話抵真係無嘢講 還未計其他差到爆嘅服務 有時熟咗未必好 好多恃熟賣熟 不過用番一句話 我有嘅你未必有 你有嘅我又未必有 可能我黑仔 遇親都冇好嘢 呢樣嘢其實都好主觀

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-17 12:33 發表 查看引用來源
前日去YL, 近小巴站有間叫"時尚"足仔, 開門時大大聲講, 4魚90分鐘, 點知揼到約40分鐘, 條GC已經想起機, 我要求揼多陣. 最終55分鐘起機, 60分鐘叫我去沖涼&埋單. 太過呃鐘! ...
是地舖嗎? 通常這些正骨斜按是要加錢給GC的 佢無問你攞唯有呃你鍾

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-18 13:31 發表 查看引用來源
系閣樓, 擺明系機場. 生意已經差, 仲要呃鐘趕客. 乜野心態呢?
根本成個香港都係咁 佢唔算趕客 因為佢都唔望你返轉頭 正所謂—次過 点解唔呃你呢? 市道唔好 好多師奶大姐出來揾快錢 即收錢税都唔駛報 咁多足仔咪周圍走 每日—個鍾 減埋豉油都過萬  相信師兄每日做-個鍾揾唔到一萬 我都玩到心淡 呃鍾 床尾機 甲都費時解大有人在

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-19 12:48 發表 查看引用來源
最愛兄, 所言甚是! 間中遇到一個識揼&足鐘GC, 又好難再book到佢. 一樓一好少少, 檔野系自己, 會留客.
所以依家都好少去 中伏嘅多好嘅少

引用:
原帖由 pennyyan1128 於 2020-12-3 13:58 發表 查看引用來源

昨晚見門口有個坐喺度著短裙/one-length 頭,好似不是你地形容嘅May姐
果個係大鍋

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-12-7 19:49 發表 查看引用來源
好耐無去貴花田,間野連門口閘都換埋,睇唔太清楚裡面, 唔知有無新C6
有好多兼職 好處是價錢平  服務就………………要自己去試下

引用:
原帖由 WakeUp77 於 2020-12-8 18:57 發表 查看引用來源
貴花田一年前换咗士由新士由肥白五十路+
懷念舊士由
仍是舊士由喎!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆