49 12345
上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
48  314.3k

引用:
原帖由 Kasko 於 2020-8-11 22:55 發表 查看引用來源
今天忍不了,往 141 尋找指引 ,發現附近有一個不漂亮,身材不出眾,樓上骨!整體按摩推拿不錯,最後部份 光豬 出火,波不大 ,一線光鲍,健談!完事清潔後便即離開!因另一 C 兄在樓下等待中! ...
報告詳盡! 下次試下開大, 屌佢隻一線光鮑.

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-8-12 22:32 發表 查看引用來源

有啲貴,如果去老官樓上骨,300-350有交易一樣係60分鐘, 囡約三張尾至四十幾.....
足仔公債$400, 90分鐘. 40路+

引用:
原帖由 bbb1000 於 2020-8-14 00:05 發表 查看引用來源

同SSP樓上足仔差唔多
好難搵到30路+, 好彩有部份GC對波仲好彈手.

引用:
原帖由 uji_lover 於 2020-8-19 01:39 發表 查看引用來源
多謝包膠
但仍然紮緊炮
好慘! 春袋谷滿精, 一定要搵個閪窿射晒入去先爽!

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-8-25 10:11 發表 查看引用來源

髮仔係有既,但要撞手神同佢地會睇你係咩客路。我結果都係搵舊相好先有得認認真真揼下骨,咁揼完當然埋牙。不過而家好少髮仔肯做雙鐘,因為兩個單鐘收多好多。

最近V7搵到個舊相好,佢在醫近音,近期限聚唔敢開工,話搵時間約 ...
我都系搵相熟足仔, V7預約, 到時關鐵閘大門, 吾使煩.

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-8-25 16:55 發表 查看引用來源

星期五又開番.
一定好多麻甩佬等緊去推油&射精

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2020-8-26 16:46 發表 查看引用來源

星期五睇下有幾多檔開,可能有 D 結業添 🤷🏻‍♂️
正苦昨晚刊憲, 按摩院明天吾開得

引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2020-9-1 10:05 發表 查看引用來源
男妓街乳周街交界(酒店對面),樓上按摩,有兩個戴了"隔離手帶"的大媽開工,各師兄有興趣可以一搏,但我即走了。
一眼就見到手帶, 點呃到客呀?

引用:
原帖由 bbb1000 於 2020-9-27 21:06 發表 查看引用來源

所以而家主要幫襯舊相好,唔會試新野,費事中伏
吒幾個月, 我每次都搵果兩個舊相好, 有d厭, 想試新女.

引用:
原帖由 uji_lover 於 2020-9-28 23:18 發表 查看引用來源
椰子油都幾串
唔會再搵
完全自以為事既人
又唔係正到 我要聽你講
多謝提點. 免中伏!

49 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆