上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
70  314.1k

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-9-30 13:36 發表 查看引用來源

瘀同即係?係咪講緊医街燈位果間
打錯字,系瘀周街,星x客棧樓下有兩間舖仔。

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-9-30 15:19 發表 查看引用來源

嗰度有兩間係邊一間呢? 係咪要深X嗰間
上文已講左,冇留意店名

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-9-30 16:25 發表 查看引用來源
係咪酒店轉角位孖鋪果度?兩間都幫襯過,左邊識按,右邊大大的
就系果度,右邊未幫襯過,大大的系咩意思?可以打牌?

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-9-30 16:43 發表 查看引用來源
左邊按個2次,你講果個可以食得落,間舖紅牌,有好多預約,右邊超級姨姨,吾多識按,剩係想你幫襯,幫襯勿自已諗?
呢兩間舖系得果個掂,打牌只想同佢打,姨姨留比伯伯食!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-9-30 16:51 發表 查看引用來源
打牌可能性低D,隔離就惡夢猶在
成功在嘗試!明天總會有希望!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-9-30 16:55 發表 查看引用來源
而家揾到新目標,打牌應該有望
系邊頭? 就地正法?定上時鐘打?

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-9-30 17:18 發表 查看引用來源
幫襯過1次,輕中夠高似運動健將,上下都冇阻,跟手吹水講下邊度按過,亦講到同其他上房開炮,佢問我比佐幾$,跟著冇下文,睇嚟要慢火煲,間鋪應該就地就吾得,事成先報出嚟! ...
ok!原來我地口味差不多!希望你快啲食到糊!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-9-30 18:11 發表 查看引用來源
吾急!慢慢來,享受過程慢火煲!
慢慢來,一陣佢收山唔做/揾到佬包佢,你就往事只能回味了!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-1 11:05 發表 查看引用來源
七舊,須然質數好過姨媽姑姐,但係現塲做吾底,反而出邊攪就冇勿所謂,
七舊水唔值啦, 咁貴不如去五寶或福樂搵件靚技師特骨60分鐘加P3仲正, 有R pat pat同袋袋又有吹奏!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-1 14:51 發表 查看引用來源
所以冇啋佢,過完手引+口引就收手,互攬抽水到夠鍾走人,
手引, 渣波捽蓮捽碟? 口引係?有得奶蓮?有得大車脷疊脷嗎? 好吸引!
黃竹街係咪四連舖果度,琴晩路經真係無件得,全部係丑樣C10!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆