上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
70  314.1k

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-1 15:33 發表 查看引用來源
吾係果度,吾駛過生果路,疾情關係冇脷大車,祇係你條脷咀去邊就邊!
甘我知邊度,就有兩日飛髮鋪果度,隔離三間鋪仔,對面一細兩大鋪!但收工後都會去巡,但未見過有似樣d玩!甘任你咀成身都算唔錯架啦!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-1 16:24 發表 查看引用來源
果D靚靚成日保護揾食傢撑,祇準摸不準咀,吾多好玩
系架!或者要重賞之下先會比,所以平平地冇玩得甘盡興!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-3 10:33 發表 查看引用來源
今日諗住去早操打牌,當除低口罩,都係幫佢按摩算吧!
係咪除左口罩,見個樣好醜打唔落牌?戴得口罩都係保守啲無咁好玩!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-3 15:20 發表 查看引用來源
口罩係防疾用,不過除佐冇佐神秘感,吾想玩,細佬縮
我入去都叫囡除口罩同我按摩同起機, 戴住口罩無咁好feel.....

今晚路經抹梨癢申館,見兩個細粒技師c10坐外面,唔知邊個系阿紅(睇樣甘老既)?心郁郁想試下添!

冇入抹梨,沿e街一直行,去左間新淨發仔見個細粒大波靚c9撩我按摩,問價魚三單鐘,我問冇其他?冇我唔入,佢望下我話好臉熟,(梗系!我成日巡e街又間中有入個樣又大鹹濕),拉鋸戰下入去傾好三魚純打牌。
入去上床囡先濕巾幫我清潔,然後落力奶蓮跟住環吹吹到我勁爽!爽左陣勁硬上套騎上黎狂搖,跟住邊奶蓮邊坐蓮屌,最終男上狂渣彈手大真波狂屌出野!舒服到震必定返食!而家仲系度回味梗!

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2020-10-7 09:33 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 hongkonger97 於 2020-10-6 19:51 發表 查看引用來源
今晚路經抹梨癢申館,見兩個細粒技師c10坐外面,唔知邊個系阿紅(睇樣甘老既)?心郁郁想試下添! [/quote睇個胸,夠 ...
果兩個都唔大,我諗又同佢緣慳一面囉!

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-7 11:00 發表 查看引用來源

師兄邊間髮仔 有無提示
有,我之前有講過新淨果間。

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-7 12:10 發表 查看引用來源
E街有五個路口!係咪新樓果邊?
證明你冇睇我既舊帖……

引用:
原帖由 大jer明 於 2020-10-8 00:16 發表 查看引用來源
果度係窗街.
大j明兄係咪想去呀? PM我!我帶你去!介紹個平胸好服侍靚C9比你!等你慢慢玩佢粒蓮~由軟變硬~又變軟~又變硬過足癮!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆