上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
70  314.1k

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-14 05:51 發表 查看引用來源

說實話我好小在髮仔開大 上次都係幾年前 那時是有的 我說現在時代變了是手作仔 那時是討論那個上路通 那個下路不通 但最近幫襯幾個  掀起上衣都費事 叫我自己伸手入內   無癮  所以有感時代唔同了 ...
我都唔中意髮仔開大,環境差床細張又私密度低。而家髮仔女心態變晒,好多系想以最短時間ko你,按摩及手打都求其!家陣開到成三魚按+機,不如直上一仔或樓上骨算!

引用:
原帖由 大jer明 於 2020-10-22 00:44 發表 查看引用來源

店在1898年前中港邊界之上,店名和某已故粵劇男紅伶(出名做和尚)名稱相同。
係咪何"非凡"?

引用:
原帖由 大jer明 於 2020-10-21 00:16 發表 查看引用來源
邊界街口罩妹店隔離開左間日光。

個c9約四張竟然話唔識排毒,齋dap兩紅。
好彩!有晚行過爭啲想入去幫襯佢!剛好佢有個姐妺入左去同佢傾計見佢咁忙就無入閘!
逃過一劫!

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-22 06:13 發表 查看引用來源

師兄好聰明 但當年口罩妹已無做 隨之而來現在個個都係口罩妹!
師奶兄過獎了,當年你地講口罩妹時,我去左e街昅過系某鋪仔見一個學生妹帶口罩,仲以為系講佢,心諗:乜甘正有嫩口妹妹仔做按摩……,但聽你地形容後好似唔係佢,可能只係店內c9啲女?

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-22 06:13 發表 查看引用來源

師兄好聰明 但當年口罩妹已無做 隨之而來現在個個都係口罩妹!
過獎了!梗系啦!多得你地咁熱捧口罩妹,之前實會好多老翻口罩妹想搏大霧嘛!

引用:
原帖由 taipoman 於 2020-10-22 09:35 發表 查看引用來源

兩年前口罩妹離場唔做先係 19歲,咁算唔算嫩口?😙😙

佢唔係豉油婆嘅女,不過似係佢親戚,所以佢輟學後都跟佢做咗一段日子,兩年前話想讀番夜校先無做,應該今年考DSE,不過社會事件加上疫情,我估都讀唔到,但亦再無返嚟做,師兄你講 ...
當然算!十九歲卜卜脆呢!
成條街多數系四十路以上義母feel!
有可能佢轉左型出黎做ptgf揾快錢,所以冇再返黎做!

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2020-10-22 12:06 發表 查看引用來源

我唔同,我一開波就先手多多 😄
me too,我會先十八摸,摸摸摸,先摸腿再渣波夾捽碟!其樂無窮!

引用:
原帖由 大jer明 於 2020-10-23 00:18 發表 查看引用來源

嘩!咁都估到。
我晚晚收工都去巡視業務嘛!😝

引用:
原帖由 taipoman 於 2020-10-22 17:28 發表 查看引用來源

應該唔會做 ptgf,佢一直都係正骨嘅。
不過佢間鋪 d 紙底係我咁多年用過最薄嘅,半透明。😅😅

有一次佢揾唔到紙底,無奈下俾我着住自己條三角底幫我按,好鬼過癮。😙😙 ...
有機會升呢去左做高檔正骨場!
哈哈,著三角底點過癮法?hi到棍棍同袋袋?!

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-22 18:13 發表 查看引用來源

我讃你意思係你一估就估到 無惡意 網友唔講口罩妺好耐 想師兄必定是前輩級
我以前只系巡多,cdrom only,好少入閘幫襯!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆