上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
70  314.1k

引用:
原帖由 taipoman 於 2020-10-23 19:02 發表 查看引用來源

咁又無喎,我對住佢又無乜斜念,佢真係幾細路女,吱吱喳喳咁,講下打機講下煲劇。
不過嗰次着住條三角底,佢一聽到樓梯声就即刻幫我蓋番張被,走咗後又揭開番。
😙😙😙 ...
咁又係得意喎!正所謂青春真可愛呢!
佢係咪怕比人睇到你著三角底,以為你地係房入邊開大呢?

引用:
原帖由 WakeUp77 於 2020-10-23 20:03 發表 查看引用來源
啱啱巡區。幾好景咁。有d新鋪
經濟勁差好多公司裁員,自然多左人入行做髮記!
呢行太好搵啦!有啲姿色既打個機10—15分鐘內搞掂你收三魚!

之前系ssp發記識左件三張尾細粒白滑靚輕中,間中約佢去時鐘打下牌比返五魚家用佢,近排忽然話要加價收一千先出,心諗可能比有錢佬做壞市抬高價,甘搞法算吧,去玩其他女好過!

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-1-14 11:34 發表 查看引用來源
我反而想知阿華格嚟坐喺度花裙係邊個,好少見到佢。
我成日路過都未見過, 有機會係暑假短期工....

引用:
原帖由 WakeUp77 於 2021-1-14 19:07 發表 查看引用來源
花裙正,請問邊間鋪, 想去
咁既尊容都話正? 係E街尾近大排檔果間如意, 不過應該一早無做,見唔到佢囉!

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-3-2 14:39 發表 查看引用來源
大鍋好似老左d,轉左彎個間好似好d,有3件黑絲坐門口,4字頭咁上下
小心都系劏到你一頸血,以前試過問過一件要三魚出火,仲要唔識特秒速ko你落樓果隻!

剛路經四妹店,只見個熟中獨坐沙發,唔見短髮小bo(一早比人嘆梗),其餘店舊女依然,唔落冇損失!

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-5-24 00:26 發表 查看引用來源
題外話,竹街三連店隔離好似車房,成日有好多蛋殼搬出,唔知搞乜?

最近見有兩間新開,一間在竹街墮lin店隔鄰,望不到入面。另一間在四妹店隔離,望下入面,阿姐好生面口。 ...
蛋殼似係用黎整蛋白孚面, 係理髮店啲人用黎做美容。

墮lin店隔鄰果間感覺係老正黎無乜野搞,四妹店隔離成日好多男人坐樓下足浴椅,都開左一段時間,
剛開時入過去上閣樓房仔同個鬈髮幾好樣C9走按摩就大戰,先環吹吹硬再上套男上狂渣波狂屌出野,收兩魚半優惠價。

見你地講有新店開,即落e街昅下,大排檔對面角落尾有個迷你髮記開左,以前系正經髮記(比仁髮鬥到執左?),可惜只見一件肥矮醜c10睇檔,見到都冇晒胃口走到走唔切!

今日忍不住收工又去gay次旁happy, 今次見唔到高妹,見到皮膚白滑大真波小肥c8, 照舊三魚按+出火單鐘,
全程互動大車,奶蓮,捽碟,好似情侶甘訓系床上大車脷曡脷,左手渣波,右手指插鮮鮑,
除左冇得屌外乜都得,今次比上次好玩,佢玩得放好多!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆