上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
55  314.5k

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-3-17 23:37 發表 查看引用來源
终於試到四妹舖C9,全程按唔夠5分鐘,解甲,身形唔錯,吹2咀,進入,發射,埋單,走人,全程冇15分鐘
請問擺低幾多家用呀

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-3-19 00:47 發表 查看引用來源
應該係個位,白白淨,短曲髮,著高跟鞋,今日想再去入多次,但見4妹起度,冇入去,因為佢同我講,4妹唔比開大,個日4妹出左去,偷雞開,4鱼
咁樣師兄下次約佢出去爆房咪得囉

引用:
原帖由 sky分身 於 2021-3-19 11:44 發表 查看引用來源
請問是否如意隔離2個鋪位?
感謝指點🙏🏻
如意旁, 啱啱轉角位,門口有撻空地

引用:
原帖由 sky分身 於 2021-3-22 21:04 發表 查看引用來源
謝謝師兄回覆🙏🏻
師兄食完記得出食評

引用:
原帖由 勞蘇 於 2021-3-27 00:29 發表 查看引用來源

名、地址都開埋佢有排忙了,有排都唔使食用
大家咁揚, 如果俾四妹知道,咪又叫佢走

引用:
原帖由 OWEN312 於 2021-4-7 03:00 發表 查看引用來源

應該係了,之前已經喺度,同期仲有個c10 一齊新到店(好似叫小山山),小寶寶打扮得吸引啲。

C10 pink走左之後,剩番4妹同診所呀姐,
之後就黎左上面呢兩個個。
我mark左小山山升空,但45分鐘過程聽到隔離床一入一出前後唔夠4個字 ...
疫情之前見過河邊草係墮LIN果間做過, 不過最近又唔係度

引用:
原帖由 中女addict 於 2021-4-10 22:49 發表 查看引用來源

舊肥姐隔離近生果角度個邊
足街第一間, 三連店對面呀,隔離有間藥材鋪

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-4-11 23:45 發表 查看引用來源
了解了解,咁墮lin有乜特徵?除左個胸,例如戴眼鏡爆炸頭之類?
長直發,高挑身形。果間唔係好多女,慢慢發掘下啦

引用:
原帖由 mikekophone 於 2021-4-14 20:32 發表 查看引用來源
今日試左小Bo 係唔錯噃,雖然唔係好識按,但足鐘按得認真,最後解甲升空,咁價錢性價比高,不過當然不要期望太高,中女黎講樣貌算唔錯,謝謝師兄們介紹! ...
師兄無開大咩

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-4-14 22:20 發表 查看引用來源
如果豉油唔起度可以照開啦,我上次對面位叫到拆天都係咁,小寶仲笑佢添
呢啲咪情趣囉,下次叫佢吹, 吹到啜啜聲,比隔離床都聽到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆