上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
55  314.5k

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-4-17 09:12 發表 查看引用來源
佢一係等入閘一係開心完喺度吹水
通常係出完火R水吹

引用:
原帖由 勞蘇 於 2021-4-19 17:57 發表 查看引用來源
今日去咗戒閑街戴男街交界間兄弟休閑,完全中伏,囡囡著得好性感但冇驚喜按摩15分鐘叫轉身按唔夠5分鐘就話推油,最後兩魚伍升空求其按兩下就升空啜蓮又葉問上身谷鳩氣夾硬隊個口啜順勢咬佢粒蓮,各路師兄小心中伏 ...
而家D女通常都係唔足中, 同埋唔比錫LIN, 唯有舊相好先叫做有返D正常服務

引用:
原帖由 勞蘇 於 2021-4-21 14:10 發表 查看引用來源

冇錯就係呢檔,睇相頭睇佈置諗住有驚喜點知中大伏
各師兄千萬唔好去等佢早執唔好為害人間
無計,眼見呢檔野有件c8幾省鏡,可能某D師兄貴D都願意比

引用:
原帖由 勞蘇 於 2021-4-22 17:37 發表 查看引用來源
今日行經小寶寶見佢得閒就上閣仔一問得知四妹不在諗住終於可以開大,點知到重要時刻細佬唔爭氣唔肯起身最後乜都冇出之下走人
叫小寶寶演奏一吓都唔掂嗎?

引用:
原帖由 勞蘇 於 2021-4-23 23:24 發表 查看引用來源
我幫襯四妹咁多年一向升空都係畀兩魚,早年幾四妹親口同我講要加價240。之後我多數畀250
四妹而家好似只做熟客,唔接生客

引用:
原帖由 tony214214 於 2021-5-4 16:50 發表 查看引用來源
昨午試咗增廚鋪旁,3魚上下路通,c10仲撩加2魚全餐。
之前爬文睇到話附近有個可以5分鐘KO,求告知或畀多點提示
C10都三魚,好過去搶

引用:
原帖由 Jack3927 於 2021-5-7 17:17 發表 查看引用來源
咩係增廚舖,👆🤔🤔🤔
增X廚X, 間野門口平時好多黑人打墩

引用:
原帖由 taisek 於 2021-5-8 19:05 發表 查看引用來源
是運討論話題的會員。真不希望服務收費提高。四妹都話照舊,所以我就不應同所謂現價。本人未遇過上不通,下不通唔奇。有些要熟客才下通。一句講哂。唔掂咪下次咪這二間。近期在王街頭尾試鍾。 ...
墮LIN店旁邊最近好似開咗間新野, 有無師兄去過?

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-5-9 09:33 發表 查看引用來源
如果我無get錯墮lin點應該係藥材舖格嚟
係呀

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-5-9 12:06 發表 查看引用來源

哦……get到了 個間係舊舖搬新舖  原舖是在楓樹街  舊舖門口修路  舖位改裝  那位C9是香港人 住九龍東  可能有泰國血統 🤔
下次經過𥄫吓D女咩料先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆