上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
1.2k  313.7k

回覆 1145# waihin2013 的帖子

咪你哋講既四連店羅
其中一間咪機舖(某遊戲商品牌)

新髮仔開張,希望有多 D 新女啦!失業率高應該多人入行麻!

唔好來來去去都係個批舊嘢,好悶!

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-6-7 21:25 發表 查看引用來源
係呀,好難先勉強飲到奶
比多佐$$,有奶飲,隔褲摸蜆,下次暗示大大,不過我吾鍾意布簾間隔,轉個身幾乎撞到隔廉!

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-6-7 21:29 發表 查看引用來源
咪你哋講既四連店羅
其中一間咪機舖(某遊戲商品牌)
你講緊世嘉乎,係就佢閣樓做過。。。。。

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-6-7 21:34 發表 查看引用來源
新髮仔開張,希望有多 D 新女啦!失業率高應該多人入行麻!

唔好來來去去都係個批舊嘢,好悶!
見佢收$落櫃桶,以經知係個中高手,轉場而而

回覆 1154# lwan3388 的帖子

機舖我曾經幫襯過,但此女以前機舖未見過 (唔知係咪同你講同一條女啦)

回覆 1155# lwan3388 的帖子

呢條女係髪仔新面孔,之前未見過
我成日遊走各間髪仔,如果見過一定有印象

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-6-7 19:07 發表 查看引用來源
星期五行過機舖,發現隔離有間舖裝修緊,再隔離發現新大陸 (新髮仔店),當時店內只有一女應該 C8左右,樣和身型都 OK ,問佢幾時開佢話尋日剛剛開張,開價話$120 就入閘,入到去先少少怕怕羞羞讚我靚仔、我話髮仔已經好耐無新血啦,全 ...
竟然有C8出沒, SSP好耐無啦, 應該呢排會好旺場

回覆 1151# ccwu56x2 的帖子

果段計埋新開呢間照數應該有7間

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-6-7 23:36 發表 查看引用來源
機舖我曾經幫襯過,但此女以前機舖未見過 (唔知係咪同你講同一條女啦)
有新女?係咪長頭髮,着黑裙?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆