上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
1.2k  313.7k

回覆 1160# lwan3388 的帖子

我幫襯個日佢係長髪,黑色短牛仔熱褲

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-6-8 12:35 發表 查看引用來源
我幫襯個日佢係長髪,黑色短牛仔熱褲
又冇除低口罩見到個樣?

見你地講有新店開,即落e街昅下,大排檔對面角落尾有個迷你髮記開左,以前系正經髮記(比仁髮鬥到執左?),可惜只見一件肥矮醜c10睇檔,見到都冇晒胃口走到走唔切!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-6-8 20:48 發表 查看引用來源
見你地講有新店開,即落e街昅下,大排檔對面角落尾有個迷你髮記開左,以前系正經髮記(比仁髮鬥到執左?),可惜只見一件肥矮醜c10睇檔,見到都冇晒胃口走到走唔切! ...
咁你有冇再向界街前行 就見

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-6-8 21:42 發表 查看引用來源

咁你有冇再向界街前行 就見
佢應該冇去界限街,淨係大排檔隔離揾,

引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-6-7 23:47 發表 查看引用來源

竟然有C8出沒, SSP好耐無啦, 應該呢排會好旺場
海街近廟都有件新C8, 樣OK, 瘦低, 但完全無波, 而且係無得好過份, 一手搓落去, 有D反胃.
小寶寶件C8,  樣都可以只因為後生. 開發上看看有沒有發展空間

回覆 1166# steinjack 的帖子

喔成日白衫紅格仔短裙長髮細粒瘦。。。已企咗快一個月。。。

引用:
原帖由 lwan3388 於 2021-6-8 19:06 發表 查看引用來源
又冇除低口罩見到個樣?
當然有,如果唔係點知個様可以接受
同埋我要俾佢飲奶麻,一定除口罩 😄

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-6-9 21:39 發表 查看引用來源

海街近廟都有件新C8, 樣OK, 瘦低, 但完全無波, 而且係無得好過份, 一手搓落去, 有D反胃.
小寶寶件C8,  樣都可以只因為後生. 開發上看看有沒有發展空間 ...
小寳寶件 C8 唔知可唔可以大開發呢?
身型上應該幾好砌 🤫

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-6-8 20:48 發表 查看引用來源
見你地講有新店開,即落e街昅下,大排檔對面角落尾有個迷你髮記開左,以前系正經髮記(比仁髮鬥到執左?),可惜只見一件肥矮醜c10睇檔,見到都冇晒胃口走到走唔切! ...
應該知你講邊間迷你髪記(門口只夠一人闊度)岩岩在汽車用品店轉彎位附近….

呢間野咪以前竹街三連店中間舖舊豉油開羅,有時請到怪獸外援,如果無外援就自己上場!呢檔野好難有生意!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆