上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
1.2k  314.4k

引用:
原帖由 大jer明 於 2020-10-8 00:16 發表 查看引用來源
果度係窗街.
大j明兄係咪想去呀? PM我!我帶你去!介紹個平胸好服侍靚C9比你!等你慢慢玩佢粒蓮~由軟變硬~又變軟~又變硬過足癮!

回覆 412# hongkonger97 的帖子

哦哦哦 明 99店隔離嗰間

引用:
原帖由 corla_coll 於 2020-10-8 13:40 發表 查看引用來源
哦哦哦 明 99店隔離嗰間
要趁第4波疫情未到時快D去試啦

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-8 01:07 發表 查看引用來源

大j明兄係咪想去呀? PM我!我帶你去!介紹個平胸好服侍靚C9比你!等你慢慢玩佢粒蓮~由軟變硬~又變軟~又變硬過足癮!
前輩勁喎,機場都俾你玩到出神入化!

04有條女 條腿好正有無師兄試過

引用:
原帖由 ki0723 於 2020-10-8 17:01 發表 查看引用來源
04有條女 條腿好正有無師兄試過
咁多啞迷,真係難估!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-8 19:35 發表 查看引用來源
咁多啞迷,真係難估!
我估佢係講梗茹意旁邊那間 個豉油成日坐門口露大脾

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-8 01:07 發表 查看引用來源

有無啊華個粒咁好玩先

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-8 21:39 發表 查看引用來源

我估佢係講梗茹意旁邊那間 個豉油成日坐門口露大脾
謝謝最愛兄解迷!

昨日抽中一手新股賺左少少, 去左昌街左轉入醫街第二間, 試左個目測3尾4字頭亞華,自稱來自湖北,樣一般但膚色好白,開兩魚包出火,part 1 ok都按左幾耐, part 2開始時竟然有RPP,手法幾舒服,轉身落油出火, 捏波時自動解甲,波都算大軟熟有些彈性, 兩粒淺啡lin都大,佢一路手作我就坐起身玩波含lin,feel 到佢lin變硬, 重有聲音導航,最後成功升空,我比較少開大所以無問有無大餐,下次會翻食!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆