上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
1.2k  314.4k

今朝巡遊E+槍街,大街鋪開11點,冇咁樣眼店就9-10點,有D仲早,應該做晨運伯伯客,E街應該揾到新淨發仔,入面有3件C九,沿E路行見店冇勿客,吾知係咪早得劑,下午先旺啩?再去王粥店見到輕至中C九係度,見到1個除口罩食早餐,樣吾差順眼,不過今日冇諗住幫襯佢地,

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-11 11:20 發表 查看引用來源
今朝巡遊E+槍街,大街鋪開11點,冇咁樣眼店就9-10點,有D仲早,應該做晨運伯伯客,E街應該揾到新淨發仔,入面有3件C九,沿E路行見店冇勿客,吾知係咪早得劑,下午先旺啩?再去王粥店見到輕至中C九係度,見到1個除口罩食早餐,樣吾差順眼,不過 ...
E街有新淨發仔 ?係邊頭?有無暗示?

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-11 14:29 發表 查看引用來源

E街有新淨發仔 ?係邊頭?有無暗示?
其實係冇咁殘舊啩,而家求證hk兄係咪呢間

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-9 12:44 發表 查看引用來源

O1 O2  O3大家都好清晰  但O4就眾說紛紜 有人話茹意旁邊 也有人說竹街街口
其實窗街 O1 創始元老店 😂 已經經束多年 ,應該唔好再提以免混淆 😄

O2 就係 E 街和窗街交界,貴花對面
O3 就係薯片店
O4 就係竹街第一檔
其實仲有 05 店,就在薯片店隔離 (前 O1 曲髮)

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2020-10-12 11:26 發表 查看引用來源

其實窗街 O1 創始元老店 😂 已經經束多年 ,應該唔好再提以免混淆 😄

O3 就係薯片店
O4 就係竹街第一檔
其實仲有 05 店,就在薯片店隔離 (前 O1 曲髮) ...
薯片店都算 ?因薯片在O做過?我成日以為如意 旁邊是O4添 不過人都走咗 不要再提
題外話 如意旁嘅中女算唔錯  成日坐門口露大脾🤤

寫錯 !應係O3

王粥街第1檔,有勿特別?成日行過吾覺吸引,禾桿冚珍珠!

可能由於店會轉手,排名方面,日子久了,真不容易。
O1O2絕對沒有灰色地帶,沒問題。
O3以後講下講下,都忘記了。哈哈。要確定,可能要追番之前的貼。

我以前數O,是根據有血緣的姐妹為準。我有印象有三姐妹。如果我冇搞錯的話。但現在我認得血緣還在,可能就只有如意旁邊個穿祺袍嘅近乎白切的四眼C10。

祝街同如意,同美砂同旁邊的,都好似曾經出現過O姐妹的蹤影。好快又不見。

如果其他在O1,2出現過的都計,人中有石荔交界,竹街,同石荔另外一間。
引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2020-10-12 11:26 發表 查看引用來源

O3 就係薯片店
O4 就係竹街第一檔
其實仲有 05 店,就在薯片店隔離 (前 O1 曲髮) ...

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-12 12:30 發表 查看引用來源

薯片店都算 ?因薯片在O做過?我成日以為如意 旁邊是O4添 不過人都走咗 不要再提
題外話 如意旁嘅中女算唔錯  成日坐門口露大脾🤤

寫錯 !應係O3 ...
薯片就是緣1始祖,現址已變成有掍不得內進

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-10-12 13:45 發表 查看引用來源
可能由於店會轉手,排名方面,日子久了,真不容易。
O1O2絕對沒有灰色地帶,沒問題。
O3以後講下講下,都忘記了。哈哈。要確定,可能要追番之前的貼。

我以前數O,是根據有血緣的姐妹為準。我有印象有三姐妹。如果我冇搞錯的話。 ...
O真係髮仔始祖  X升是妹妹開的 跟著伙計門開枝散葉  單波便在石街電單車位那間  不過都是陳年往事 要老-輩的才識分 但都係以前好玩好多 不要再提 不然其他師兄會話成日講從前

今日去去深記探索,幫襯佐2間,E街果間明賣明買,好講價師兄們不仿1試,質素C九級可以玩得好放,……行返昌街去到星輝孖舖,見到輕C九紅牌,即刻入去聚舊,按得不過不失,好過果D剩模吾係按,其他自行聯想,3舊出門口,門口見到疑似同事1個輕C九,識打扮都搶眼既,呢個冇水泡腰,身裁平均!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆