上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
1.2k  314.4k

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-12 16:29 發表 查看引用來源

O真係髮仔始祖  X升是妹妹開的 跟著伙計門開枝散葉  單波便在石街電單車位那間  不過都是陳年往事 要老-輩的才識分 但都係以前好玩好多 不要再提 不然其他師兄會話成日講從前 ...
仲有,O1呢個鋪印象中係好大面積,今時今日冇一間髮仔有佢咁大

回覆 461# 中女addict 的帖子

04喺竹街第一間(喺大男人街計定生果道計,中間喺前肥姐舖頭)?

引用:
原帖由 普通人6682 於 2020-10-12 20:14 發表 查看引用來源
04喺竹街第一間(喺大男人街計定生果道計,中間喺前肥姐舖頭)?
果個路段起碼有6間係度

回覆 462# 普通人6682 的帖子

近红绿灯那边位置就是。

引用:
原帖由 中女addict 於 2020-10-12 19:25 發表 查看引用來源

仲有,O1呢個鋪印象中係好大面積,今時今日冇一間髮仔有佢咁大
我都覺,個感覺好似入咗舞廳咁,又黑又盛

引用:
原帖由 中女addict 於 2020-10-12 19:25 發表 查看引用來源

係!成間茶餐廳咁大 !養活好多人

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-13 11:48 發表 查看引用來源

係!成間茶餐廳咁大 !養活好多人
當年既姐姐,而家係姨姨,經驗豐富😂

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-13 11:59 發表 查看引用來源
當年既姐姐,而家係姨姨,經驗豐富😂
當年已經係姨姨!舖仍在 但仍有零星兩三人分佈幾間舖

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-13 12:15 發表 查看引用來源

當年已經係姨姨!舖仍在 但仍有零星兩三人分佈幾間舖
附近果10幾間舖,應該係佢地姐妹打躉!後生D咁應該係粥第2間,好多北嫂經營,有部份離佐婚果D

04呢排有件長腿C9.5,上次去按著住高跟,開叉裙,無著絲襪,按左几下都舒服既,講好價準備上馬,佢除左高跟上床,我即時叫佢著番高跟,好睇d,佢醒目到問我使唔使著番絲襪做,當然好,望住對黑絲腿,好快就出左完事,完事後仲有幫我按背,算唔错。
引用:
原帖由 bigbell 於 2020-10-12 20:32 發表 查看引用來源
近红绿灯那边位置就是。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆