上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
1.2k  314.5k

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-14 01:05 發表 查看引用來源
打牌都吾除?有上次E街試店,C9.5除光曬玩!
說實話我好小在髮仔開大 上次都係幾年前 那時是有的 我說現在時代變了是手作仔 那時是討論那個上路通 那個下路不通 但最近幫襯幾個  掀起上衣都費事 叫我自己伸手入內   無癮  所以有感時代唔同了

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-14 05:51 發表 查看引用來源

說實話我好小在髮仔開大 上次都係幾年前 那時是有的 我說現在時代變了是手作仔 那時是討論那個上路通 那個下路不通 但最近幫襯幾個  掀起上衣都費事 叫我自己伸手入內   無癮  所以有感時代唔同了 ...
我都唔中意髮仔開大,環境差床細張又私密度低。而家髮仔女心態變晒,好多系想以最短時間ko你,按摩及手打都求其!家陣開到成三魚按+機,不如直上一仔或樓上骨算!

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-12 12:30 發表 查看引用來源

薯片店都算 ?因薯片在O做過?我成日以為如意 旁邊是O4添 不過人都走咗 不要再提
題外話 如意旁嘅中女算唔錯  成日坐門口露大脾🤤

寫錯 !應係O3 ...
以前緣髮仔做過既舊人當然算,薯片和 O5 店沙聲曲髮最早期係緣店做過

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-10-12 13:45 發表 查看引用來源
可能由於店會轉手,排名方面,日子久了,真不容易。
O1O2絕對沒有灰色地帶,沒問題。
O3以後講下講下,都忘記了。哈哈。要確定,可能要追番之前的貼。

我以前數O,是根據有血緣的姐妹為準。我有印象有三姐妹。如果我冇搞錯的話。 ...
O 號碼排名我係計開店時序先後 😄

引用:
原帖由 普通人6682 於 2020-10-12 20:14 發表 查看引用來源
04喺竹街第一間(喺大男人街計定生果道計,中間喺前肥姐舖頭)?
生果道竹街交界

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-14 05:51 發表 查看引用來源

說實話我好小在髮仔開大 上次都係幾年前 那時是有的 我說現在時代變了是手作仔 那時是討論那個上路通 那個下路不通 但最近幫襯幾個  掀起上衣都費事 叫我自己伸手入內   無癮  所以有感時代唔同了 ...
我通常在髮仔開大,出面剪緊髮入面就依依鵝鵝呻吟好刺激,狂插時條囡想叫又唔想叫怕出面聽到咁好有偷情 feel

唯一缺點係張床和房間細.....只能做一兩個招式

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2020-10-14 15:09 發表 查看引用來源

我通常在髮仔開大,出面剪緊髮入面就依依鵝鵝呻吟好刺激,狂插時條囡想叫又唔想叫怕出面聽到咁好有偷情 feel

唯一缺點係張床和房間細.....只能做一兩個招式 ...
每次都開大,次次同1個姨姨?

引用:
原帖由 普通人6682 於 2020-10-13 20:11 發表 查看引用來源
我反而唔想著絲襪,穿短裙更好。
我都唔like黑絲 婁屌裙正好多

回覆 472# 普通人6682 的帖子

都系以前肥姐舗囡囡好D,望落順眼好多,不過已成歷史。

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-14 16:25 發表 查看引用來源
每次都開大,次次同1個姨姨?
有時不同對手

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆