上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
1.2k  314.3k

引用:
原帖由 TAT0493 於 2020-11-17 18:12 發表 查看引用來源

係呀!正面望右手邊嗰間。
好似一間足字頭一間愛字頭,如右手應係愛字。飛髮舖格局。

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-11-17 15:35 發表 查看引用來源
佢講緊右手邊果間!
我覺得果間黑店,猶其係一個身裁仲男人個男人既女人,一開口就搶錢!

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-17 12:33 發表 查看引用來源
前日去YL, 近小巴站有間叫"時尚"足仔, 開門時大大聲講, 4魚90分鐘, 點知揼到約40分鐘, 條GC已經想起機, 我要求揼多陣. 最終55分鐘起機, 60分鐘叫我去沖涼&埋單. 太過呃鐘! ...
是地舖嗎? 通常這些正骨斜按是要加錢給GC的 佢無問你攞唯有呃你鍾

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-11-18 08:40 發表 查看引用來源
是地舖嗎? 通常這些正骨斜按是要加錢給GC的 佢無問你攞唯有呃你鍾
系閣樓, 擺明系機場. 生意已經差, 仲要呃鐘趕客. 乜野心態呢?

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-18 13:31 發表 查看引用來源
系閣樓, 擺明系機場. 生意已經差, 仲要呃鐘趕客. 乜野心態呢?
根本成個香港都係咁 佢唔算趕客 因為佢都唔望你返轉頭 正所謂—次過 点解唔呃你呢? 市道唔好 好多師奶大姐出來揾快錢 即收錢税都唔駛報 咁多足仔咪周圍走 每日—個鍾 減埋豉油都過萬  相信師兄每日做-個鍾揾唔到一萬 我都玩到心淡 呃鍾 床尾機 甲都費時解大有人在

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-11-18 19:40 發表 查看引用來源

根本成個香港都係咁 佢唔算趕客 因為佢都唔望你返轉頭 正所謂—次過 点解唔呃你呢? 市道唔好 好多師奶大姐出來揾快錢 即收錢税都唔駛報 咁多足仔咪周圍走 每日—個鍾 減埋豉油都過萬  相信師兄每日做-個鍾揾唔到一萬  ...
最愛兄, 所言甚是! 間中遇到一個識揼&足鐘GC, 又好難再book到佢. 一樓一好少少, 檔野系自己, 會留客.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-19 12:48 發表 查看引用來源
最愛兄, 所言甚是! 間中遇到一個識揼&足鐘GC, 又好難再book到佢. 一樓一好少少, 檔野系自己, 會留客.
所以依家都好少去 中伏嘅多好嘅少

年記大,吾駛食後生,30以後人生經歷多,服務好好多!

引用:
原帖由 TAT0493 於 2020-11-17 18:12 發表 查看引用來源

係呀!正面望右手邊嗰間。
收到收到. 間野之前有件好樣平空C8. 樣真的不錯,也不肥,衰在無波,仲搶錢添,吊過一次無回頭,好樣都無用。最近行過唔見佢。境然來件新野,唔知會唔會服

講開又想當年。數年前(可能隨時10年前)呢間新張時,有件菲菲真不錯。但最初最初是在醫街垃圾房對面間野識既。有日在醫街狂下狂下,見件好樣低空c8行出來掉垃圾,隨即跟入去問佢按唔按的,佢話好先入左去上閣仔... 傾下傾下,原來係剛來店探姊妹客串下。見我問就玩下。搓幾野我就手多多搓心口,佢好配合,訓埋上床兄兄我我一番兩個鐘。臨走抄牌,話日後再見。唔見佢一輪,突然通知我話去左呢間雙門口既店。 有晚我係佢取後個客,等佢拉閘拖埋住手倍佢去等巴士,同情婦拍拖咁。  但我始終唔敢太上心。好快無搵,佢亦不在店了。間野好快又轉手,後來 V7 見佢好快有佬,過一段時間生埋仔,幸福!我 V7都刪埋了。

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-11-21 00:58 發表 查看引用來源

收到收到. 間野之前有件好樣平空C8. 樣真的不錯,也不肥,衰在無波,仲搶錢添,吊過一次無回頭,好樣都無用。最近行過唔見佢。境然來件新野,唔知會唔會服

講開又想當年。數年前(可能隨時10年前)呢間新張時,有件菲菲真不錯。 ...
每個女女都希望上到岸,有個老公陪佢行落去,呢個結局係就好!我都曾經有個,吾係深水埗區而係佐敦,樓上骨豉頭婆,夾份開店自已又做埋,勤力到落埋街派傳單,個時真吾識咩係樓上骨1樓1,第1眼比佢吸引佐跟佐佢上間鋪,吾知係有咪有緣,第1次按順其自然,按+出火,互動果陣D水多到滴落地,以後心思思再揾佢,呢次主動做埋大事,以後揾佢都係收返果個價,今次開始沉船!出去行街食飯拖手,知埋佢家庭離佐婚既老公+仔女,上埋佢整屋企修理,整下電腦咁,基本上佢冇問我攞過錢,又時係佢屋企攪埋,熄曬燈,點下燭光燈,氣氛好似偷情咁……吾寫啦,再講落去有排

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆