上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
1.2k  313.7k

引用:
原帖由 勞蘇 於 2021-4-23 23:24 發表 查看引用來源
我幫襯四妹咁多年一向升空都係畀兩魚,早年幾四妹親口同我講要加價240。之後我多數畀250
四妹而家好似只做熟客,唔接生客

引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-4-24 13:52 發表 查看引用來源

四妹而家好似只做熟客,唔接生客
好似係

回覆 1029# 師奶最愛 的帖子

請問師兄們,現在深記的樓上足有涼冲,雙鐘包出幾多錢...

昨午约四時半經過休閒店。見門口有C8,穿低胸有八字波並沒有好衣。好似上路可通。只是行過,沒有考慮嘗試。

引用:
原帖由 taisek 於 2021-4-25 13:22 發表 查看引用來源
昨午约四時半經過休閒店。見門口有C8,穿低胸有八字波並沒有好衣。好似上路可通。只是行過,沒有考慮嘗試。
上路通係最基本的 老實講 入得髮仔除咗大餐 真係求按摩 ?都係稔住食過機餐 抽下水 吹下水咁啫 如果連上路都唔通  不如靠自己好過 😄  因消費真係唔平

老實講,上路唔通就可以收檔。就在深按摩店區數一數有幾多間?如果不通,睇下老板娘係咪想食西北風。行落去足街近麗衙,起碼有四五昭選擇。

引用:
原帖由 taisek 於 2021-4-25 21:03 發表 查看引用來源
老實講,上路唔通就可以收檔。就在深按摩店區數一數有幾多間?如果不通,睇下老板娘係咪想食西北風。行落去足街近麗衙,起碼有四五昭選擇。
師兄唔知有冇留意 呢輪深記髮仔零舍多呢啲師奶 下路固然唔通 好多年上路都唔通 因為市道唔好 好多兼職師奶出嚟做搵快錢 呢啲唔係做開呢行嘅師奶好錫身 最好快快趣趣出咗嘢收錢  唔到最後關頭都唔肯解上路

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-4-25 21:16 發表 查看引用來源

師兄唔知有冇留意 呢輪深記髮仔零舍多呢啲師奶 下路固然唔通 好多年上路都唔通 因為市道唔好 好多兼職師奶出嚟做搵快錢 呢啲唔係做開呢行嘅師奶好錫身 最好快快趣趣出咗嘢收錢  唔到最後關頭都唔肯解上路 ...
一髮廊一妓師,唔知有冇人入真係剪髮。。

引用:
原帖由 taisek 於 2021-4-25 13:22 發表 查看引用來源
請問點搵,我剩識去醫局街醫局果頭。。

[quote]原帖由 hk_player 於 2021-4-30 15:09 發表 查看引用來源

請問點搵,我剩識去醫局街醫局果頭。。 [/quote
再行前啲 過咗排檔就開始喺界限街 跟住過埋荔枝角道過埋公廁 你就會見到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆