上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
1.2k  313.7k

一個願打一個願捱! 最緊要購買前問清楚就得
豐儉隨意... 用討論嘅時間搵錢好過

回覆 1053# bbb1000 的帖子

c10 企企 150大把哈哈哈哈
300幼企大把哈哈哈哈

是運討論話題的會員。真不希望服務收費提高。四妹都話照舊,所以我就不應同所謂現價。本人未遇過上不通,下不通唔奇。有些要熟客才下通。一句講哂。唔掂咪下次咪這二間。近期在王街頭尾試鍾。

引用:
原帖由 Jack3927 於 2021-5-7 17:17 發表 查看引用來源
咩係增廚舖,👆🤔🤔🤔
增X廚X, 間野門口平時好多黑人打墩

引用:
原帖由 taisek 於 2021-5-8 19:05 發表 查看引用來源
是運討論話題的會員。真不希望服務收費提高。四妹都話照舊,所以我就不應同所謂現價。本人未遇過上不通,下不通唔奇。有些要熟客才下通。一句講哂。唔掂咪下次咪這二間。近期在王街頭尾試鍾。 ...
墮LIN店旁邊最近好似開咗間新野, 有無師兄去過?

引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-5-9 01:57 發表 查看引用來源

增X廚X, 間野門口平時好多黑人打墩
增X行過幾間舖有一足仔 不是燈位  入面有一兩位師奶非常熱情  有次入去幫襯 一上閣樓 已被捉住大車 跟著拿小弟弟玩弄 5分鍾被ko  不過聲明 係疫情前 差不多年半有多  現在好像人面全非

引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-5-9 01:58 發表 查看引用來源

師兄係咪講竹街尾球埸對面  我唔知堕LIN店在那?最近又開咗幾間新店 好揾😄

引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-5-9 01:58 發表 查看引用來源

見過有個幾似泰妹出嚟迎客

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-5-9 02:28 發表 查看引用來源

師兄係咪講竹街尾球埸對面  我唔知堕LIN店在那?最近又開咗幾間新店 好揾😄
如果我無get錯墮lin點應該係藥材舖格嚟

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-5-9 09:33 發表 查看引用來源
如果我無get錯墮lin點應該係藥材舖格嚟
係呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆