上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
1.2k  313.7k

引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-5-9 10:30 發表 查看引用來源

係呀
哦……get到了 個間係舊舖搬新舖  原舖是在楓樹街  舊舖門口修路  舖位改裝  那位C9是香港人 住九龍東  可能有泰國血統 🤔

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-5-9 02:28 發表 查看引用來源

師兄係咪講竹街尾球埸對面  我唔知堕LIN店在那?最近又開咗幾間新店 好揾😄
有新舖不過可能都係嗰啲熟口熟面C9

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-5-9 02:23 發表 查看引用來源

增X行過幾間舖有一足仔 不是燈位  入面有一兩位師奶非常熱情  有次入去幫襯 一上閣樓 已被捉住大車 跟著拿小弟弟玩弄 5分鍾被ko  不過聲明 係疫情前 差不多年半有多  現在好像人面全非 ...
激,師兄一定好靚好,幾錢落樓先😛

引用:
原帖由 201520152015 於 2021-5-9 13:21 發表 查看引用來源

咁激,師兄一定好靚好,幾錢落樓先😛
好似係三魚左右 唔係好記得  唔好攪錯 佢只係加把勁 等你快些出 做下一個又好 休息又好 反正錢己收  手法呢啫!站係消費者來講 呢D 先唔好玩

哈哈完全比國內D心計手段之類㩒住砌九你D嫖客銀包比錢好行唔送哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-5-9 14:35 發表 查看引用來源

好似係三魚左右 唔係好記得  唔好攪錯 佢只係加把勁 等你快些出 做下一個又好 休息又好 反正錢己收  手法呢啫!站係消費者來講 呢D 先唔好玩
以為佢好有feel先同你車輪,咁耐我只試過一次條女主動車

引用:
原帖由 201520152015 於 2021-5-9 20:17 發表 查看引用來源

以為佢好有feel先同你車輪,咁耐我只試過一次條女主動車
有feel就唔會一開始就捉住你車 好明顯係想你快出快走

狗狗店隔離玩全套個間有個曲髮女去好多次佢都唔肯同我做,次次都係短頭髮同我做,想問有冇師兄試過做佢?

回覆 1077# 師奶最愛 的帖子

呢位C兄高見解.有feel就拖住你隻手,挨個身埋黎。畀你食波餅先。

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-5-9 12:06 發表 查看引用來源

哦……get到了 個間係舊舖搬新舖  原舖是在楓樹街  舊舖門口修路  舖位改裝  那位C9是香港人 住九龍東  可能有泰國血統 🤔
下次經過𥄫吓D女咩料先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆