上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
1.2k  313.7k

引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-5-10 23:18 發表 查看引用來源

下次經過𥄫吓D女咩料先
師兄  
條女好普通咋喎…

條女係C9,冇長腿,冇腰,冇樣,但有對非常彈手既波,唔大但真係好彈手好好玩,我幫襯左好多年,入去想点玩都得,完
引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-5-10 23:54 發表 查看引用來源

師兄  
條女好普通咋喎…

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-5-11 09:15 發表 查看引用來源
條女係C9,冇長腿,冇腰,冇樣,但有對非常彈手既波,唔大但真係好彈手好好玩,我幫襯左好多年,入去想点玩都得,完
明白 由界限街搬到楓樹街都好耐無幫襯 揾日去幫襯下至得

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-5-11 09:15 發表 查看引用來源
係咪地舖門口綠色嗰間😁

4梅店係點搵架,比d提示。。

回覆 1085# hk_player 的帖子

應該係醫街向界街方向右手面到石硤尾街轉右就見到

引用:
原帖由 Jack3927 於 2021-5-14 11:18 發表 查看引用來源
應該係醫街向界街方向右手面到石硤尾街轉右就見到
尖角位果幾間?有一間多數坐3,4個

引用:
原帖由 hk_player 於 2021-5-14 19:56 發表 查看引用來源

尖角位果幾間?有一間多數坐3,4個
舖面向住界街果間。😎😎

題外話,竹街三連店隔離好似車房,成日有好多蛋殼搬出,唔知搞乜?

最近見有兩間新開,一間在竹街墮lin店隔鄰,望不到入面。另一間在四妹店隔離,望下入面,阿姐好生面口。

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-5-24 00:26 發表 查看引用來源
題外話,竹街三連店隔離好似車房,成日有好多蛋殼搬出,唔知搞乜?

最近見有兩間新開,一間在竹街墮lin店隔鄰,望不到入面。另一間在四妹店隔離,望下入面,阿姐好生面口。 ...
蛋殼似係用黎整蛋白孚面, 係理髮店啲人用黎做美容。

墮lin店隔鄰果間感覺係老正黎無乜野搞,四妹店隔離成日好多男人坐樓下足浴椅,都開左一段時間,
剛開時入過去上閣樓房仔同個鬈髮幾好樣C9走按摩就大戰,先環吹吹硬再上套男上狂渣波狂屌出野,收兩魚半優惠價。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆