上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
1.2k  313.7k

引用:
原帖由 lwan3388 於 2021-6-3 20:54 發表 查看引用來源
搬前d,生果道定係南昌街?
介尾四連店,加埋寶寶就六間,(因為仲有一間在尾少少,好細,C11)

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-6-3 23:10 發表 查看引用來源

介尾四連店,加埋寶寶就六間,(因為仲有一間在尾少少,好細,C11)
原來真係開新舖, 地方OK嗎?

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-6-3 23:10 發表 查看引用來源

又要舊舖再遊,四連店變5連店,樓梯口果間吾算!😅

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-6-2 23:42 發表 查看引用來源

有,都係油利又無樣,除了老闆娘雖然都油利但有少少樣。得一件瘦少少細粒少少既少得落,少來少去都係佢。
細粒?印象未見過呢個,好玩嗎?

引用:

剛剛行過,不愧四連店後續版,門面新裝修,應該有10呎寬,吾見小寶物體,可能早得劑,所以冇入!吾知入面情況!

小寶都有微信左個地址比我

我剛入,小寶在,但有件靚靚C8.5即時轉軚,正常野,不過唔開大,等開發下先
引用:
原帖由 lwan3388 於 2021-6-5 11:27 發表 查看引用來源
剛剛行過,不愧四連店後續版,門面新裝修,應該有10呎寬,吾見小寶物體,可能早得劑,所以冇入!吾知入面情況!

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-6-5 13:40 發表 查看引用來源
我剛入,小寶在,但有件靚靚C8.5即時轉軚,正常野,不過唔開大,等開發下先
我亦係附近,小寶係勿樣?啱啱去完,豐滿C九貼身運動服,愛好肥利嘢應該啱,對波好玩型靚,過程都1樣,要按要射3舊,走既時候卒之識佐小寶!

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-6-5 13:40 發表 查看引用來源
師兄收幾魚?是否要三魚 ?我都收到V7 在界街  隔離有新吉舖 照睇格局都係開髮仔  如真到時變咗七連舖   連埋尾少樓梯底變七連舖  成條街咁

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-6-5 17:35 發表 查看引用來源

師兄收幾魚?是否要三魚 ?我都收到V7 在界街  隔離有新吉舖 照睇格局都係開髮仔  如真到時變咗七連舖   連埋尾少樓梯底變七連舖  成條街咁
CHING即係近邊???道醫院附近???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆