上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
1.2k  313.7k

回覆 110# corla_coll 的帖子

泰唔泰式是看GC的,那裡確有泰嬋,haha

剛剛中午時分去茉莉想搵啊紅,點知未返,咁唯有就揀得返一個叫啊芳既C9,入去確認價格後開始按,點知佢出符我意料之外,按得有板有眼穴位都算準,而且以快餐店嚟講屬於中上有心機按,過了30分鐘後轉身我開始毛手毛腳,佢都無格手仲好配合拉底上衫任我玩,波唔算好大,都ok既,最重要係好白,個暈暈好迷你啱曬唔鐘意大暈既師兄,身形屬於豐滿唔太肥,最後喺激情之中排出毒素,清潔完後放低2魚走人。感覺唔錯會回頭。

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2020-9-5 15:44 發表 查看引用來源
剛剛中午時分去茉莉想搵啊紅,點知未返,咁唯有就揀得返一個叫啊芳既C9,入去確認價格後開始按,點知佢出符我意料之外,按得有板有眼穴位都算準,而且以快餐店嚟講屬於中上有心機按,過了30分鐘後轉身我開始毛手毛腳,佢都無格手仲好 ...
茉莉近邊?係咪荔枝衣車鋪對面?

回覆 113# newbc 的帖子

E街,福魚斜對面。睇下啱唔啱你

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2020-9-5 15:56 發表 查看引用來源
E街,福魚斜對面。睇下啱唔啱你
E街最尾  過晒欽洲街  即以前叫休閒閣

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-9-5 17:17 發表 查看引用來源

E街最尾  過晒欽洲街  即以前叫休閒閣
三連鋪中間果間,次次去都見冇人係鋪面,好好生意甘!

見師兄講得甘吸引,心郁郁想去試下阿芳!

引用:
原帖由 OWEN312 於 2020-9-4 00:06 發表 查看引用來源
希望明天開番哂啦,太耐冇鬆骨頂唔順,
早兩個星期夜晚8:30走左轉ssp
果然全部落哂閘。
由於個人真係好想鬆下骨,正骨都好
於是上左兩個網揾料
撇除左開大既,
骨個啲一係冇人聽,一你太貴400起跳
見到有個泰骨 3魚,於是打去,
講 ...
C13,65+,有冇陳x娜,謝雪x咁風騷濃味?

回覆 110# corla_coll 的帖子

謝謝 麻煩提示姓名
Thanksssssssss

回覆 111# Simonhatesjazz 的帖子

謝謝 麻煩提示姓名
Thanksssssssss

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆