上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
1.2k  314.5k

引用:
原帖由 uji_lover 於 2020-9-21 22:16 發表 查看引用來源
大雨有咩特徵
上次搵錯左另一個開大
雖然身型還可 但唔大雨
乳牛你仲未食架?
不過收費四魚貴少少,但對乳好好揸

回覆 191# ccwu56x2 的帖子

350就得啦
師兄同佢講講啦

乳牛多數著黑色衣坐喺門口張椅,打出半對波。

引用:
原帖由 sky分身 於 2020-9-22 16:46 發表 查看引用來源
咁啱呀,我剛剛都做完佢,話說今日有事要去深水埗走一轉,事情攪掂就去玩下輕鬆下,見到樓上師兄話小雨點波霸欽州街尾,於是我沿着欽州街行了一圈都發現唔到小雨點,如有錯漏請各位師兄再指教啦,行左個圈無乜發現咁就訂下,如意,如意 ...
南X街老童位置,行緊都要過對面行,有班老友成日打躉,

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-9-22 20:26 發表 查看引用來源
南X街老童位置,行緊都要過對面行,有班老友成日打躉,
果班老同成日係度吹水同賣煙, 阻L住條路

引用:
原帖由 sky分身 於 2020-9-22 16:46 發表 查看引用來源
咁啱呀,我剛剛都做完佢,話說今日有事要去深水埗走一轉,事情攪掂就去玩下輕鬆下,見到樓上師兄話小雨點波霸欽州街尾,於是我沿着欽州街行了一圈都發現唔到小雨點,如有錯漏請各位師兄再指教啦,行左個圈無乜發現咁就訂下,如意,如意 ...
唔好意思 間舖依家叫福X点 有時唔可講得太明 要自己參詳下嘛😂

引用:
原帖由 bbb1000 於 2020-9-22 21:55 發表 查看引用來源

果班老同成日係度吹水同賣煙, 阻L住條路
同時要小心地下針筒 尤其夜晚行過附近

回覆 196# 師奶最愛 的帖子

多謝師兄提點,下次有機會試下,弱弱一問系欽X街對嗎?

回覆 190# sky分身 的帖子

可能係薯片喎
係咪帶眼鏡

回覆 191# ccwu56x2 的帖子

未呀 之前撞唔啱 加埋疫情無出動

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆