上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
1.2k  313.0k

引用:
原帖由 taipoman 於 2020-8-19 19:43 發表 查看引用來源

師兄有道理 👍🏻

外賣打折,
酒店打折,
人工打折,
佢地應該都學下打折。
可惜係D師兄細佬控制大腦, 無議價能力

求bear電話/微信

回覆 52# corla_coll 的帖子

知道波大好玩,屌得過引,電話和徵信我無留底,幫唔到你。

回覆 53# kwokpingchow 的帖子

謝師兄🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

[quote]原帖由 taisek 於 2020-8-19 16:17 發表 查看引用來源
本人是此討論長期讀者也是長期在該地區打渾多年。而甚至早年在荃灣兆和街的常客。我衹希望大家在價錢方面作些檢討。在現時的環境真的還在加價?說我兩三個的經驗。就舊年中旺季來作比較。衣街口近黃館店名是花,閣仔開大 ...
我早前批評那間春回大地,說疫情時間要多加$50,共渡難關

引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2020-8-21 14:43 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 taisek 於 2020-8-19 16:17 發表 查看引用來源
本人是此討論長期讀者也是長期在該地區打渾多年。而甚至早年在荃灣兆和街的常客。我衹希望大家在價錢方面作些檢 ...
我都無去ssp髮廊好耐,一班c11當客人係水魚,呢個環境仲要加價!

引用:
原帖由 taipoman 於 2020-8-17 18:00 發表 查看引用來源
反而係正骨完全無晒,有時搞完都想揼下正骨,舒服下。
髮仔係有既,但要撞手神同佢地會睇你係咩客路。我結果都係搵舊相好先有得認認真真揼下骨,咁揼完當然埋牙。不過而家好少髮仔肯做雙鐘,因為兩個單鐘收多好多。

最近V7搵到個舊相好,佢在醫近音,近期限聚唔敢開工,話搵時間約佢出來搵地方揼,佢境然話好。

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-8-25 10:11 發表 查看引用來源

髮仔係有既,但要撞手神同佢地會睇你係咩客路。我結果都係搵舊相好先有得認認真真揼下骨,咁揼完當然埋牙。不過而家好少髮仔肯做雙鐘,因為兩個單鐘收多好多。

最近V7搵到個舊相好,佢在醫近音,近期限聚唔敢開工,話搵時間約 ...
我都系搵相熟足仔, V7預約, 到時關鐵閘大門, 吾使煩.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-25 13:11 發表 查看引用來源
我都系搵相熟足仔, V7預約, 到時關鐵閘大門, 吾使煩.
星期五又開番.

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-8-25 16:55 發表 查看引用來源

星期五又開番.
一定好多麻甩佬等緊去推油&射精

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆