上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
1.2k  313.7k

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-11-21 09:07 發表 查看引用來源
每個女女都希望上到岸,有個老公陪佢行落去,呢個結局係就好!我都曾經有個,吾係深水埗區而係佐敦,樓上骨豉頭婆,夾份開店自已又做埋,勤力到落埋街派傳單,個時真吾識咩係樓上骨1樓1,第1眼比佢吸引佐跟佐佢上間鋪,吾知係有咪有緣,第1 ...
師兄可以去報紙寫甜故呀

引用:
原帖由 bbb1000 於 2020-11-21 13:41 發表 查看引用來源

師兄可以去報紙寫甜故呀
比上面師兄話舊時興起,順便回憶下,吾覺吾覺寫佐咁多,可能到老有痴呆重記得!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-11-21 09:07 發表 查看引用來源
每個女女都希望上到岸,有個老公陪佢行落去,呢個結局係就好!我都曾經有個,吾係深水埗區而係佐敦,樓上骨豉頭婆,夾份開店自已又做埋,勤力到落埋街派傳單,個時真吾識咩係樓上骨1樓1,第1眼比佢吸引佐跟佐佢上間鋪,吾知係有咪有緣,第1 ...
講起上岸,都有唔少。維記朱朱都算係頂級,據知上岸了,都替佢開心。

講真呢D霧水情緣有時真係好回味。多年前,都有元朗一個相似的情況,當時仲未興有v7,連手機都唔多興。只留了店的固網電話。後來轉手, 失聯了。另外一個深水埗髮他。玩到夜晚關門上閣仔大戰,當時未係咁流行髮仔開大。後來佢話要結婚就無做了,當然也失聯了。仲有一個第一次做,無帶紙巾,也未識出火,但dup 下dup 下就大車,後來去時鐘玩,又係一段短時間佢無做髮仔又少了聯絡就失聯了,仲有.....

咁多年來,雪泥鴻爪,都算係咁喇。

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-11-22 22:42 發表 查看引用來源

講起上岸,都有唔少。維記朱朱都算係頂級,據知上岸了,都替佢開心。

講真呢D霧水情緣有時真係好回味。多年前,都有元朗一個相似的情況,當時仲未興有v7,連手機都唔多興。只留了店的固網電話。後來轉手, 失聯了。另外一個深 ...
羡慕!羡慕!
往事只能回味,以前真係好玩好多,而家囡囡只有一個目標 :快錢!
以前啱 feel 嘅真係同你好好玩!

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-11-22 04:42 發表 查看引用來源

講真呢D霧水情緣有時真係好回味。多年前,都有元朗一個相似的情況,當時仲未興有v7,連手機都唔多興。只留了店的固網電話。後來轉手, 失聯了。另外一個深 ...
珠珠真係頂級,人品好,真波又靚,無開過大,只有大車,次次玩完都覺我好抵,好開心走,

引用:
原帖由 taipoman 於 2020-11-23 00:15 發表 查看引用來源

羡慕!羡慕!
往事只能回味,以前真係好玩好多,而家囡囡只有一個目標 :快錢!
以前啱 feel 嘅真係同你好好玩!
而家髮仔真好難搵到好。所以近排好多時有時間去巡下,但成日鬼個巡字, 無閘好入, 同自己講,都好慳番3魚自我安慰.

引用:
原帖由 faistock 於 2020-11-23 04:33 發表 查看引用來源
珠珠真係頂級,人品好,真波又靚,無開過大,只有大車,次次玩完都覺我好抵,好開心走,
師兄你就好啦,有得同維記珠珠大車,佢唔俾我錫咀架。👍🏻👍🏻
不過佢個竹筍靚波就真係好靚,補番數,廿零歲,青春就是無適。

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-11-27 00:02 發表 查看引用來源

而家髮仔真好難搵到好。所以近排好多時有時間去巡下,但成日鬼個巡字, 無閘好入, 同自己講,都好慳番3魚自我安慰.
最近行經自己心儀囡囡店,佢打招呼叫我入去,但礙於近日疫情,都係唔敢入,萬一繼跳舞群組召妓群組後,再出現一個足仔群組,真係唔知点解釋。😅

引用:
原帖由 taipoman 於 2020-11-26 07:17 發表 查看引用來源

最近行經自己心儀囡囡店,佢打招呼叫我入去,但礙於近日疫情,都係唔敢入,萬一繼跳舞群組召妓群組後,再出現一個足仔群組,真係唔知点解釋。😅 ...
對呀,真係驚的,我知足街有條女,曾聽過去咩~金雞跳舞........

我曾經同珠珠講,你KEEP 番少少,打扮下,同電視台好索D女無分別,浪費了你,
聽說當時老公係老頭子......仲要搵錢養他,
Wechat中知佢有新開始,最後仲好客氣講,要隱藏哂D朋友,
有機會回香港飲茶,
我當然知無可能了,所以都祝福佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆