上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
1.2k  313.7k

之前系ssp發記識左件三張尾細粒白滑靚輕中,間中約佢去時鐘打下牌比返五魚家用佢,近排忽然話要加價收一千先出,心諗可能比有錢佬做壞市抬高價,甘搞法算吧,去玩其他女好過!

回覆 721# hongkonger97 的帖子

搞錯呀!  五魚打牌好OK喇,加埋房鐘錢都隨時過6魚啦。頂!此風不可長

師兄請問係邊間ssp發記有無提示啊? 謝謝!

引用:
原帖由 pennyyan1128 於 2020-12-10 10:21 發表 查看引用來源

請問打牌家用多少?
打牌呢家嘢不嬲都係海鮮價 隨佢噏!
升空就收兩魚啫 兼職師奶  上下路不通 出力死chock   要快   好玩與否 親身領會

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-12-10 11:38 發表 查看引用來源
之前系ssp發記識左件三張尾細粒白滑靚輕中,間中約佢去時鐘打下牌比返五魚家用佢,近排忽然話要加價收一千先出,心諗可能比有錢佬做壞市抬高價,甘搞法算吧,去玩其他女好過! ...
五魚已經貴仲要加價收一千,當自己上菜定係 18-22  歲....😅。 玩其他女好過,不要做壞市

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-12-10 14:18 發表 查看引用來源

打牌呢家嘢不嬲都係海鮮價 隨佢噏!
升空就收兩魚啫 兼職師奶  上下路不通 出力死chock   要快   好玩與否 親身領會
死chok條鳩?? 絕對吾過引, 仲隨時扯傷

啲大陸女人真係貪得無厭

引用:
原帖由 corla_coll 於 2020-12-2 09:11 發表 查看引用來源
$300呀

其他師兄有無同佢打過牌呀
係邊度點聯絡?

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-12-10 12:13 發表 查看引用來源
搞錯呀!  五魚打牌好OK喇,加埋房鐘錢都隨時過6魚啦。頂!此風不可長
師兄們,企硬呀!
佢地習慣咗只會一路加價,無諗過自己值唔值,佢當自己十八廿二?

近日好多店好似都拉閘,應只做熟客了。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆