上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
1.2k  313.7k

引用:
原帖由 taipoman 於 2020-12-12 23:04 發表 查看引用來源

師兄們,企硬呀!
佢地習慣咗只會一路加價,無諗過自己值唔值,佢當自己十八廿二?
仲要收成千,佢做佐你忘年女友?比D感情丸你食?……髮仔果然係個水魚氹,專吼定力吾夠既叔叔伯伯,而家吾再係深記街舖尋芳問柳!用顏值嚟講係吾值,除佐諗住1射,都冇謂諗其他增值!

本人在SSP發記駐足多年,但要一千打牌真未遇過。百聞不如一見。這位C兄能否提供一些资料?

果然九硬會迷失!!!

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-12-12 23:20 發表 查看引用來源
近日好多店好似都拉閘,應只做熟客了。
要V7預約, 到時熄招牌燈, 關大門開工, 每房兩人, 當朋友聚會.

回覆 733# newbc 的帖子

迷失就唔會。一年多前曾日爆,中出都係兩鱼半。真係想見在此地有本事有此價值。

引用:
原帖由 taisek 於 2020-12-15 14:33 發表 查看引用來源
迷失就唔會。一年多前曾日爆,中出都係兩鱼半。真係想見在此地有本事有此價值。
請問咩叫做日爆? 口爆就聽得多

早幾日行過醫街一間前面店面無野,後欄疑似大檔或可能其他野,相信有CHing知我講緊邊間。間店落左閘,突見有件眼前一亮好sexy c8行到店口敲閘,有人開閘,佢入左去。無野,純好奇。 心想如果個c8係做dup骨就正斗!

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-12-23 23:42 發表 查看引用來源
早幾日行過醫街一間前面店面無野,後欄疑似大檔或可能其他野,相信有CHing知我講緊邊間。間店落左閘,突見有件眼前一亮好sexy c8行到店口敲閘,有人開閘,佢入左去。無野,純好奇。 心想如果個c8係做dup骨就正斗! ...
平安夜, 好多師兄都想搵條女屌閪.

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-12-23 23:42 發表 查看引用來源
早幾日行過醫街一間前面店面無野,後欄疑似大檔或可能其他野,相信有CHing知我講緊邊間。間店落左閘,突見有件眼前一亮好sexy c8行到店口敲閘,有人開閘,佢入左去。無野,純好奇。 心想如果個c8係做dup骨就正斗! ...
垃圾站過幾間果到?見過地盤佬出入,又見過靚c8,間野望入去咩都無,要上閣仔,我都覺似大檔!費事俾人拉,走為上著!

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-24 12:30 發表 查看引用來源
平安夜, 好多師兄都想搵條女屌閪.
當然啦,節日小西最爽。最衰髮仔漸衰落,唔係疫情搵件相熟拉大閘搞野就最爽。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆