上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
1.2k  313.6k

反而想知情色時光機2分30秒左右,在薯片店跟著個阿伯行落黎,穿黑花上衣短頭髮阿姐是誰?

好似唔錯。

片尾玩呼拉圈好搞笑。

btw,片中人各位幫襯過邊個?

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-1-14 22:49 發表 查看引用來源
反而想知情色時光機2分30秒左右,在薯片店跟著個阿伯行落黎,穿黑花上衣短頭髮阿姐是誰?

好似唔錯。

片尾玩呼拉圈好搞笑。

btw,片中人各位幫襯過邊個? ...
條片2020年8月出。但影片內容應是好早拍了的? 條片全無打格,師兄們俾人認到就

條片2分40, 坐下的個樣遠睇OK, 後生應是美女。而家就好似整容失敗咁樣。
4'50" - 四眼又係,後生都可能是美女。

回覆 767# 大jer明 的帖子

糸丫,咁嘅外形只能靠技術哈哈

引用:
原帖由 sky分身 於 2021-1-13 11:44 發表 查看引用來源
蒙主寵召,投入主懷抱了
下堅架 ? 不過知佢一路呼吸系統唔好

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-1-15 10:04 發表 查看引用來源

條片2020年8月出。但影片內容應是好早拍了的? 條片全無打格,師兄們俾人認到就

條片2分40, 坐下的個樣遠睇OK, 後生應是美女。而家就好似整容失敗咁樣。
4'50" - 四眼又係,後生都可能是美女。 ...
2分40秒係邊一間?

4分50秒四眼以前在0店和薯片同期,好似假波;但未試過。

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-1-15 10:27 發表 查看引用來源
糸丫,咁嘅外形只能靠技術哈哈
畫面拉闊左,其實真人無咁肥,及高番d。

回覆 775# 大jer明 的帖子

4分50食過系假波來的,服務都幾好

師兄, 廟街已變疫區, SSP可以去?

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-1-15 12:27 發表 查看引用來源

2分40秒係邊一間?

4分50秒四眼以前在0店和薯片同期,好似假波;但未試過。
四眼以前試過,潛健但下面幾乎白切,皮白滑青根,都幾爽,不過而家可能殘好多,唔敢再搵。

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-1-14 22:29 發表 查看引用來源

dup得唔錯,其它方面一般。
同埋對燈都幾實淨,不過應唔係假。其他就...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆