上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
1.2k  314.3k

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-1-20 09:12 發表 查看引用來源
哇成個掃地阿姐哈哈哈哈哈哈哈
咁你屌過掃地阿姐未?

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-1-20 12:34 發表 查看引用來源
各師兄, 醫街&欽街交界, 近藍槍街果邊, 有幾間髮仔, 吾知你地有無試過? 價位如何? 麻煩告之.
欽街同藍街相距好遠

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-1-20 13:09 發表 查看引用來源

欽街同藍街相距好遠
師兄, 我意思系欽街&醫街交界, 十字路口位有幾間髮仔地鋪, 大家有無試過呢? 麻煩推介.

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-1-20 13:43 發表 查看引用來源
師兄, 我意思系欽街&醫街交界, 十字路口位有幾間髮仔地鋪, 大家有無試過呢? 麻煩推介.
都係果幾味,兩紅起錶,其實d女走來走去。

紫花上到閣樓會先同你用冷水洗雀。

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-1-20 14:14 發表 查看引用來源

都係果幾味,兩紅起錶,其實d女走來走去。

紫花上到閣樓會先同你用冷水洗雀。
多謝師兄指教. 用凍水洗條鳩, 好難頂喎. 除了紫花, 其他髮仔, 是否連鳩都無得洗呢?

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-1-20 15:25 發表 查看引用來源
多謝師兄指教. 用凍水洗條鳩, 好難頂喎. 除了紫花, 其他髮仔, 是否連鳩都無得洗呢?
唔洗好過洗,連大腿都濕晒。d毛巾唔敢用,只有用廚房紙抹幾下,up住走好難頂。

回覆 811# 大jer明 的帖子

留返比佢地哈哈哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-1-20 18:36 發表 查看引用來源

唔洗好過洗,連大腿都濕晒。d毛巾唔敢用,只有用廚房紙抹幾下,up住走好難頂。
射完精, 吾洗鳩, 好吾衛生. 各師兄, 是否暫時吾去spp髮仔呢?

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-1-21 09:58 發表 查看引用來源
留返比佢地哈哈哈哈哈哈哈哈
其實而家有d做清潔都係30尾40頭,後生過小弟十幾年。

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-1-21 12:05 發表 查看引用來源
射完精, 吾洗鳩, 好吾衛生. 各師兄, 是否暫時吾去spp髮仔呢?
一向都唔洗,返屋企才洗。見d人都係咁。

整濕腳好麻煩,up住雙腳好唔舒服。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆