上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
1.2k  313.8k

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-1-26 23:41 發表 查看引用來源
今日ssp疫區探險,行過石街一細舖(不是單波店),見一瘦身材樣貌普通c10曬毛巾,打一下眼色,入去dup左一個鐘,上下路開放,可探穴。

可惜出面有人剪髮,動作同講野要就住就住,因此排毒不太暢快,仲搞到小腿抽筋。

放低兩紅走人 ...
而家政府玩即封,容乜易有得入無得出,咁咪好大劑。
都係唔敢去,有無師兄有拆解方法?

引用:
原帖由 taipoman 於 2021-1-27 14:23 發表 查看引用來源

而家政府玩即封,容乜易有得入無得出,咁咪好大劑。
都係唔敢去,有無師兄有拆解方法?
查下政府疫情網頁個地圖,封得既都係近14天有較多個案的樓或小區。如附近無個案照計唔會封。所以去前check 下先好,唔係打飛機打到呀呀聲突然來就...  

同埋估佢唔會中午下午來封,因為人人返工,屋內少人。係都等收工時間左右,店內工人未走,比較多人已收工返到屋企。

好在昨晚5、6點收工無去碧街巡下,唔係就該燴咯。

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-1-27 14:46 發表 查看引用來源

查下政府疫情網頁個地圖,封得既都係近14天有較多個案的樓或小區。如附近無個案照計唔會封。所以去前check 下先好,唔係打飛機打到呀呀聲突然來就...  

同埋估佢唔會中午下午來封,因為人人返工,屋內少人。係都等收 ...
問過祝街嘅囡囡,佢話生意好差。

我心諗梗係啦,仲危險過上東張西望 😅

早幾晚揸車經過狗店,望入去唔見May姐,得條平頭裝中佬喺度,我都廢9事行入去問。

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-1-25 19:45 發表 查看引用來源
去年禁按摩前,拉閘起雙飛,都係五張尾六字頭,其中一個有個孫十歲。另外一個大女都三十歲。3p除光,總年齡165.
正,套都唔使用,中出無後顧之憂,又唔使計安全期,除咗驚病之外!

引用:
原帖由 bigbig69 於 2021-1-28 19:38 發表 查看引用來源
早幾晚揸車經過狗店,望入去唔見May姐,得條平頭裝中佬喺度,我都廢9事行入去問。
得條平頭裝中佬即係大鎬?

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-1-29 21:12 發表 查看引用來源

得條平頭裝中佬即係大鎬?
應該麻甩佬😎😎😎

回覆 857# Morden-stage 的帖子

縱慾變平頭地中之類哈哈哈哈。

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-1-30 17:01 發表 查看引用來源
應該麻甩佬😎😎😎
我仲以為講緊平頭埃及妖后裝大鎬平添,佢都係中老一族

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-1-27 14:46 發表 查看引用來源

同埋估佢唔會中午下午來封,因為人人返工,屋內少人。係都等收 ...
突擊即封四區,好恐怖。
電視有人(女仔)話去剪頭髮,就俾佢封住唔走得,要明天解封才可以走。

各位師兄仲敢唔敢去 😢😢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆