上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
1.2k  313.8k

引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-2-28 18:28 發表 查看引用來源
睇黎呢版就沉, 懷念以前D師兄弟都會踴躍發言
無啦!肯定大不如前

1. 髪仔無新囡
2. 髪仔收費昂貴($400-$500),去 141 仲好

因為早排封得緊要➕過年,個個都避一避風頭。

回覆 881# ccwu56x2 的帖子

師兄所言甚是 收費昂貴不是致命傷 當客是水魚才是重點所在 每次收三魚只有廿拾至叁拾分鍾 按摩固然欠奉 就算升空 上 下都不解如何過㽼 師兄話齋 去141好過 咁嘅收費 咁嘅服務!

回覆 883# 師奶最愛 的帖子

係呵,佢哋自己攞嚟😄

回覆 883# 師奶最愛 的帖子

大鍋服務keep到嘅
起碼足鐘 有按摩 仲可以出埋

引用:
原帖由 hk210121 於 2021-3-2 10:34 發表 查看引用來源
大鍋服務keep到嘅
起碼足鐘 有按摩 仲可以出埋
厭佢呢排玩得唔夠放,有少少左閃右避,相對於may姐就比較放啲,但大鍋對嘢好玩啲。

大鍋好似老左d,轉左彎個間好似好d,有3件黑絲坐門口,4字頭咁上下

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-3-2 14:39 發表 查看引用來源
大鍋好似老左d,轉左彎個間好似好d,有3件黑絲坐門口,4字頭咁上下
大鍋已是嫲嫲級 点會唔老😂 老同旁及對面都有些外型不錯的 希望服務好些

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-3-2 14:39 發表 查看引用來源
小心都系劏到你一頸血,以前試過問過一件要三魚出火,仲要唔識特秒速ko你落樓果隻!

引用:
轉邊面先,轉入海? 醫?

轉入醫就間野戰鬥格,但易一頸血,足唔足鐘就唔知,以前試過一件都OK, 不過無做v7日日游山玩水。

轉入海,間野之前有好野,最近唔覺。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆