上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
1.2k  313.8k

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-3-7 13:13 發表 查看引用來源
大鍋唔夠may姐老嘛,不過都係祖母及,你所指轉灣係去醫街還是壇街?
M 姐肥白口技好。幾好吊。似冇線教煑野三姐。https://m.youtube.com/watch?v=RfVyHLu3dJA

引用:
原帖由 WakeUp77 於 2021-3-7 20:18 發表 查看引用來源
M 姐肥白口技好。幾好吊。似冇線教煑野三姐。https://m.youtube.com/watch?v=RfVyHLu3dJA
m姐以前真係賣菜

回覆 841# 大jer明 的帖子

師兄,請問呢檔係邊度?

話說過年前在窗近衣, 當時介緊鹽,見到間半下閘,即無開啦,內見有件以前在立圾站對面C9.5招手.  介緊鹽一般唔入閘,不過見佢著得幾好睇,彎低身入閘。以前在立圾站對面都大戰過,今次上樓,按都費事,即刻除衫埋牙,佢先坐蓮,再訓係度,到企住扒底,搞好耐,一身汗。完事走人,一路行一路心跳得利害,怕怕,年紀大,下次唔好咁激
近日行經衣近音,有裝修過店,但女唔掂

今天下午行經狗狗店見到一女子唔知大肚腩定有身紀招財猫完全冇胃口,過隔離有2女好樣就入閘,入房後就話全套5魚我回應太貴我畀開3魚佢ok就一齊過水,完全去咗指壓咁又水燒又69又花式,都有啲驚喜

係咪鼓油婆?
引用:
原帖由 勞蘇 於 2021-3-10 01:15 發表 查看引用來源
今天下午行經狗狗店見到一女子唔知大肚腩定有身紀招財猫完全冇胃口,過隔離有2女好樣就入閘,入房後就話全套5魚我回應太貴我畀開3魚佢ok就一齊過水,完全去咗指壓咁又水燒又69又花式,都有啲驚喜 ...

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-3-10 16:43 發表 查看引用來源
係咪鼓油婆?
唔係mei就係鍋

引用:
原帖由 勞蘇 於 2021-3-10 01:15 發表 查看引用來源
今天下午行經狗狗店見到一女子唔知大肚腩定有身紀招財猫完全冇胃口,過隔離有2女好樣就入閘,入房後就話全套5魚我回應太貴我畀開3魚佢ok就一齊過水,完全去咗指壓咁又水燒又69又花式,都有啲驚喜 ...
嘩,師兄一定好靚仔,3魚有指壓服務

回覆 906# simonduck 的帖子

應該唔係鼓油婆😎😎😎😎

回覆 907# Morden-stage 的帖子

佢自稱係水精😏😏😏😏😏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆