上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
1.2k  313.8k

回覆 908# bbb1000 的帖子

做完佢同我解釋5魚包埋dup骨我心諗你哋邊會真心dup味又r2吓就埋牙

引用:
原帖由 勞蘇 於 2021-3-10 01:15 發表 查看引用來源
今天下午行經狗狗店見到一女子唔知大肚腩定有身紀招財猫完全冇胃口,過隔離有2女好樣就入閘,入房後就話全套5魚我回應太貴我畀開3魚佢ok就一齊過水,完全去咗指壓咁又水燒又69又花式,都有啲驚喜 ...
300咁多野玩 抵

上星期經過對面近衣路口新開, 見之前在三連店的C8.5在, 之前小過,好小有反應。入閘玩玩. 地方細應聲,怕老闆娘聽到,難大搞,求期攬攬查查算,只有遲些再去打牌.

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-3-14 10:58 發表 查看引用來源
上星期經過對面近衣路口新開, 見之前在三連店的C8.5在, 之前小過,好小有反應。入閘玩玩. 地方細應聲,怕老闆娘聽到,難大搞,求期攬攬查查算,只有遲些再去打牌. ...
我都見到,之前好耐無見的C8,但出名屈錢,不知是否同一個

回覆 913# steinjack 的帖子

我行過都見到熟口熟面,原來嚟自三連店,隔離個間耐唔中都有幫襯

引用:
原帖由 lung12291991 於 2021-3-14 13:25 發表 查看引用來源
我都見到,之前好耐無見的C8,但出名屈錢,不知是否同一個
有機會係佢. 之前同佢開大收我五魚,不過上閣仔大床又有涼沖.

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-3-15 20:32 發表 查看引用來源

有機會係佢. 之前同佢開大收我五魚,不過上閣仔大床又有涼沖.
是大粒墨那個嗎?

终於試到四妹舖C9,全程按唔夠5分鐘,解甲,身形唔錯,吹2咀,進入,發射,埋單,走人,全程冇15分鐘

引用:
原帖由 lung12291991 於 2021-3-15 21:51 發表 查看引用來源
是大粒墨那個嗎?
我又唔覺,又好似有...

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-3-17 23:37 發表 查看引用來源
终於試到四妹舖C9,全程按唔夠5分鐘,解甲,身形唔錯,吹2咀,進入,發射,埋單,走人,全程冇15分鐘
快過廟記搵企企

少少肥,樣都OK,唔老,略短曲髮?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆