上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
1.2k  313.8k

應該係個位,白白淨,短曲髮,著高跟鞋,今日想再去入多次,但見4妹起度,冇入去,因為佢同我講,4妹唔比開大,個日4妹出左去,偷雞開,4鱼
引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-3-19 00:28 發表 查看引用來源

呢個都係我估啫🤔 個位師兄都無開估 我試個位又唔知係咪師兄試個位?我試個位短頭髮 算後生 白白淨淨

師兄,你開大咩價?
引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-3-19 00:28 發表 查看引用來源

呢個都係我估啫🤔 個位師兄都無開估 我試個位又唔知係咪師兄試個位?我試個位短頭髮 算後生 白白淨淨

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-3-19 00:49 發表 查看引用來源
師兄,你開大咩價?
咁4魚算ok 以佢嘅相頭在髮仔來說算中上
我甚小在髮仔開大 上次升空收我3魚 所以我估4魚唔得   估錯咗! 吹兩咀=環吹?

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-3-19 04:53 發表 查看引用來源

咁4魚算ok 以佢嘅相頭在髮仔來說算中上
我甚小在髮仔開大 上次升空收我3魚 所以我估4魚唔得   估錯咗! 吹兩咀=環吹?
開大深記發仔最多比四舊!果次比佐五舊已覺得豬佐,

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-3-19 00:47 發表 查看引用來源
應該係個位,白白淨,短曲髮,著高跟鞋,今日想再去入多次,但見4妹起度,冇入去,因為佢同我講,4妹唔比開大,個日4妹出左去,偷雞開,4鱼
咁樣師兄下次約佢出去爆房咪得囉

引用:

有化妝?樣算幾好,身形平均?如果係,幾個月前試過佢,開大要4魚,最後無攪!

冇抄牌呀。
引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-3-19 09:46 發表 查看引用來源

咁樣師兄下次約佢出去爆房咪得囉

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-3-18 13:54 發表 查看引用來源

不是
直行過晒排檔就見
請問是否如意隔離2個鋪位?
感謝指點🙏🏻

引用:
原帖由 sky分身 於 2021-3-19 11:44 發表 查看引用來源
請問是否如意隔離2個鋪位?
感謝指點🙏🏻
如意旁, 啱啱轉角位,門口有撻空地

回覆 939# bbb1000 的帖子

謝謝師兄回覆🙏🏻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆