SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
25  313.7k

早2日去過師兄提過既超伏姐妹店,我就係想睇下有几伏,門口見有個著白色低胸短裙女坐著玩手機,几性感,應該係師兄所講既女女,入閘,冇問價,豪1次比佢,上樓上,同師兄所講1樣,1樓1格局,上床按大腿,正常,我之後轉按背,可能我岩岩太多電話接,冇理佢,佢都有係咁按左4、5個字,先轉身,入正題,佢話落油,我話唔使,問仲有咩玩,佢諗左下,做左個入窿手勢,我問價,佢狼死話6鱼,咁我話5鱼啦,比多妳,Ok,入閘,都係正常野,總括呢講,樣同身材唔錯,按摩同價錢就麻麻,我覺得唔算伏,但唔可以話性價比高,内容只作參考。
引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-4-22 22:08 發表 查看引用來源

呢間真係近排小見黑店 年頭行過C9長靴短衭相頭ok入閘 上到閣樓 燈光好似福樂 hea按唔夠五分鍾叫轉身撩升空 收三魚 上下路固然唔通 C9連外套都唔除 叫隔衫摸 無㽼打唔出 前後20分鍾度 總叫多D幫襯 ...

原來仲有個黑色短裙C9,可能呢個先係伏
引用:
原帖由 simonduck 於 2021-6-3 10:23 發表 查看引用來源
早2日去過師兄提過既超伏姐妹店,我就係想睇下有几伏,門口見有個著白色低胸短裙女坐著玩手機,几性感,應該係師兄所講既女女,入閘,冇問價,豪1次比佢,上樓上,同師兄所講1樣,1樓1格局,上床按大腿,正常,我之後轉按背,可能我岩岩太多電話 ...

小寶寶已搬家,搬左去行前d。

我剛入,小寶在,但有件靚靚C8.5即時轉軚,正常野,不過唔開大,等開發下先
引用:
原帖由 lwan3388 於 2021-6-5 11:27 發表 查看引用來源
剛剛行過,不愧四連店後續版,門面新裝修,應該有10呎寬,吾見小寶物體,可能早得劑,所以冇入!吾知入面情況!

小寶件C8今個星期冇發展空間,因為佢親戚探佢😅
引用:
原帖由 steinjack 於 2021-6-9 21:39 發表 查看引用來源

海街近廟都有件新C8, 樣OK, 瘦低, 但完全無波, 而且係無得好過份, 一手搓落去, 有D反胃.
小寶寶件C8,  樣都可以只因為後生. 開發上看看有沒有發展空間 ...

開張1星期,已去了3次,微訊都抄埋,但仲未發展到😅
引用:
原帖由 lwan3388 於 2021-6-10 17:16 發表 查看引用來源
師兄去多幾次熟絡佐,點發展都得,不過吾鍾意閣樓隔局,好似偷情咁動作吾可大,聲就要細細出!

前往最後回覆