上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
125  313.8k

引用:
原帖由 imccddck 於 2020-9-8 19:27 發表 查看引用來源
最愛兄 指路明燈 無言感激👍👍😍
只係將自己知嘅講俾各位知
那間好似要25+起

引用:
原帖由 corla_coll 於 2020-9-20 08:42 發表 查看引用來源
$300 ok la
百物騰貴😓 依家升空都要300

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-9-20 10:26 發表 查看引用來源
試過1次,C10-吾識按,成日話冇生意,叫你開個大幫襯下,感覺我服待返佢,四魚走人
唔識按就預咗 深水埗髮仔有邊間識按 ?

引用:
原帖由 corla_coll 於 2020-9-20 13:18 發表 查看引用來源
開大嘅價錢啊 ching
唔好意思師兄 開大三魚又唔貴喎  阿红係以前叫休閒閣時已識佢  不過好小揾佢按 依家有些手作仔都收三魚   機舖樓下是其中-間

小雨点大乳牛有返工 另外大鍋旁轉咗手 有幾過Ok 但可惜行幾次想幫襯 都見幾個男人坐嚮度  似師奶D相好😆 似師奶同佬聚脚点多過做生意

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-9-20 17:09 發表 查看引用來源
深記外圍試佐咁多間,覺得真係識按,都係細鋪閣樓舖,積係沖涼位都冇,入面見識事頭用藥油幫客推按,我間吾中都去被佢腳按!
都係髮仔?可否指点!老實說要按真係唔好揾髮仔 求-快無妨 但現在有些看得下都二魚半起步 有些甚至三魚 值唔值真係見仁見智

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-9-21 10:40 發表 查看引用來源
界X街尾!有4小間,1舊1個鈡,要求吾好咁高,口罩有好處吾見到樣,但求識按+1射都可以,已揾到個中C九,冇水泡腰!
界X街尾 未到水果道前燈那四小間  一舊好抵喎!第几間?

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-9-21 11:06 發表 查看引用來源
過佐水果街燈位,去開連續鋪最後果間,其實幾間都1樣價,睇合吾合眼緣,問清楚先好入,預佐冇勿沖凉位!其實之前有同道出過包膠講呢幾間!
謝謝師兄 !去試下先😊

引用:
原帖由 uji_lover 於 2020-9-21 22:16 發表 查看引用來源
大雨有咩特徵
上次搵錯左另一個開大
雖然身型還可 但唔大雨
係欽街小雨點  佢知自己長處 成日露半球坐係門口張櫈 你見—個較後生成日着低胸個果就係 坐門囗低胸是標誌

引用:
原帖由 sky分身 於 2020-9-22 16:46 發表 查看引用來源
咁啱呀,我剛剛都做完佢,話說今日有事要去深水埗走一轉,事情攪掂就去玩下輕鬆下,見到樓上師兄話小雨點波霸欽州街尾,於是我沿着欽州街行了一圈都發現唔到小雨點,如有錯漏請各位師兄再指教啦,行左個圈無乜發現咁就訂下,如意,如意 ...
唔好意思 間舖依家叫福X点 有時唔可講得太明 要自己參詳下嘛😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆