上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
48  313.8k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-9-29 15:27 發表 查看引用來源

請教佢有咩特別令你永遠記得?仲要媽媽聲?tks!
舊夢不需記

引用:
原帖由 corla_coll 於 2020-10-7 13:20 發表 查看引用來源
麻煩Ching提示一下佢個名🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼十級感謝
要花時間重溫舊帖

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2020-10-14 23:21 發表 查看引用來源

有時不同對手
有兩, 三個做後備, 就算第一個黎大姨媽, 都吾怕無閪屌.

引用:
原帖由 大jer明 於 2020-10-19 00:13 發表 查看引用來源

牛仔褲就算解左鈕拉落拉鏈,都係好緊,箍住隻手,探唔到仙人洞。
如果GC識做, 會著短裙, 闊腳短褲. 等你一伸手入去, 就摸到毛毛&閪窿

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-19 14:02 發表 查看引用來源

咁又唔係!我遇過一個短裙仔 稔住無死啦 点知-埋位 內裡條打底衭 厚過條裙 !
咁吾識做? 出得黎搵食, 應該睇開d啦.

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-20 16:39 發表 查看引用來源

個間唔係髮仔 係一間亦正亦邪按摩舖 初初按正骨
按咗三個字度撩出火加2魚 見合眼緣加短裙ok 点知下路打底衭 上路更加要由衣領伸手入內 無㽼 匆匆了事共收4魚 跌錢!可能師奶覺得唔合眼緣 ...
吾緊要, 試過就算啦. 衣領伸手入內.....好無引喎!!! 每次臨射精, 我都鍾意啜住GC波頭, 好似BB仔飲奶, 直到射完為止.

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-21 08:01 發表 查看引用來源
係!不過就住就住吾方便,失了少少興致
地方淺窄, 真系吾好玩.

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2020-10-22 12:14 發表 查看引用來源

係好後生,當時我都唔敢相信
猛叫佢除口罩想睇下佢真面目,死都唔除 😄
充滿神秘感! 另一種感受.

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2020-10-23 10:54 發表 查看引用來源

借 D 意摸摸揸揸梗有既,佢話唔好我咪停手 😄
熟客, 抽下水, 好少意思.

引用:
原帖由 newbc 於 2020-10-27 11:09 發表 查看引用來源
前輩仲有玩髮仔?真係念舊,咁既價錢同時間,我都轉左指壓或樓上骨了!
樓上骨, 4魚90分鐘, 吾錯選擇.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆