上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
55  313.8k

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-9-26 23:34 發表 查看引用來源
今日放假,因為過下骨引,全日係深水捗打躉,上午約技師上賓館開個早炮,    跟著跟師兄們提示搵店,吾多合眼緣,上4網塭件樓上骨,網上張相係本人,不過早佐幾年,冇所謂照入,按身十樂器十開炮   跟手又四圍遊,南昌十E局既10 ...
之前試過一間昌街地鋪, 中熟女,1粒中三舊機場稅,都算叫做識按, 又有涼沖

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-9-27 20:53 發表 查看引用來源
大部份髮足仔都2舊水1個鈡,加埋飛機油3舊,但揾個識按真係要撞彩!
所以而家主要幫襯舊相好,唔會試新野,費事中伏

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-9-28 21:53 發表 查看引用來源

Oh!  一代髮仔奇葩咁就... 佢個他點算? 哎!

RIP!
, RIP

引用:
原帖由 大jer明 於 2020-10-1 00:30 發表 查看引用來源
河邊草已回歸四妹店。
好似已經一段時間,不過佢好旺場, 次次都遇唔到

引用:
原帖由 勞蘇 於 2020-10-1 22:26 發表 查看引用來源

阿華話我之前小到佢痛之後唔肯同我開大😢😭
嘩,師兄下面睇黎好粗好長

引用:
原帖由 corla_coll 於 2020-10-8 13:40 發表 查看引用來源
哦哦哦 明 99店隔離嗰間
要趁第4波疫情未到時快D去試啦

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-9 12:44 發表 查看引用來源

O1 O2  O3大家都好清晰  但O4就眾說紛紜 有人話茹意旁邊 也有人說竹街街口
相信要等D大師兄出番本髮仔指南先搞得清楚

引用:
原帖由 中女addict 於 2020-10-12 19:25 發表 查看引用來源

仲有,O1呢個鋪印象中係好大面積,今時今日冇一間髮仔有佢咁大
我都覺,個感覺好似入咗舞廳咁,又黑又盛

引用:
原帖由 蕉王 於 2020-10-14 22:58 發表 查看引用來源
都系以前肥姐舗囡囡好D,望落順眼好多,不過已成歷史。
懷勉過去常陶醉

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-11-21 09:07 發表 查看引用來源
每個女女都希望上到岸,有個老公陪佢行落去,呢個結局係就好!我都曾經有個,吾係深水埗區而係佐敦,樓上骨豉頭婆,夾份開店自已又做埋,勤力到落埋街派傳單,個時真吾識咩係樓上骨1樓1,第1眼比佢吸引佐跟佐佢上間鋪,吾知係有咪有緣,第1 ...
師兄可以去報紙寫甜故呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆