上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
125  313.9k

引用:
原帖由 bbb1000 於 2020-9-22 21:55 發表 查看引用來源

果班老同成日係度吹水同賣煙, 阻L住條路
同時要小心地下針筒 尤其夜晚行過附近

引用:
原帖由 sky分身 於 2020-9-22 22:47 發表 查看引用來源
多謝師兄提點,下次有機會試下,弱弱一問系欽X街對嗎?
對 !欽州街是-條直路 假設你由差館起步 直行未到医街就見  佢無嘢做多數坐門囗張凳 唔見多數做 緊嘢

引用:
原帖由 corla_coll 於 2020-9-23 21:47 發表 查看引用來源
認真
你比400會抬高個市
佢會有持無恐
師兄弟們要團結啲
呢樣各師兄入閘前真係要問清楚價錢 免得打死狗講價 就算相熟都係咁話 要多口問句

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-9-23 22:32 發表 查看引用來源
$400係揸飛機定係辦大事?
大事掛  400買張機票駛乜去髮仔!

引用:
原帖由 corla_coll 於 2020-9-23 23:09 發表 查看引用來源
係呀 唔好假設
開動前講好價 我就係咁樣
我問佢:”300卜嘢呀可?”

佢話疫情生活困難
比400啦 我話唔得 我都困難 $350啦 佢就開動了

其實我可以再堅持 不過中庸之道啦 大家好下台 ...
師兄厚道  唔講清楚 做完佢話伍佰你都要照俾 ……
嘈大咗大家無着數

引用:
原帖由 勞蘇 於 2020-9-24 11:59 發表 查看引用來源
早幾日勁大雨走去3連舗秦祥林,點知大雨到行唔到企左係陰街E街交界紅綠燈位等停雨,見街口有間就入去避雨,解甲後就揸波佢亦進攻我下路問價開3魚半我還佢3魚樣貌唔差4張左右(唔識分師兄們的C幾)就去馬,畀家用時想R多5條 ...
3魚如做大事就差不多……機票就貴……個人覺得   雨 點此舖有R貼士習慣

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2020-9-24 12:12 發表 查看引用來源

以我所知,髮仔有兩條女係收 500 開大,但又有人搵佢地喎!一個足街三連舖,另一個係老同隔離
嘩…… 真係百貨百客 收得500我不如上樓上骨或者141  老同隔離嗰啲全部大媽嚟㗎喎  咁都可以叫到500

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2020-9-24 12:12 發表 查看引用來源

以我所知,髮仔有兩條女係收 500 開大,但又有人搵佢地喎!一個足街三連舖,另一個係老同隔離
有時唔係收幾多嘅問題 問清楚 你情我願 我有個朋友就係恃熟賣熟  諗住舊價 升完空先加佢價 要佢畀多一舊水

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-9-26 11:59 發表 查看引用來源
師兄,海洋位置係咪陰州街?而家係附近!
南X街2E巴士站旁 但似家唔係叫海X 改咗名 大鍋名旁 以前叫海咸

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-9-26 12:52 發表 查看引用來源

南X街2E巴士站旁 但似家唔係叫海X 改咗名 大鍋名旁 以前叫海咸
欽街只得-間 乳牛店 叫XX点

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆