上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
48  313.9k

引用:
原帖由 大jer明 於 2020-11-4 00:37 發表 查看引用來源

試左,果然貨真價實。
dup得唔錯。

難得仲係兩紅。
揼+手作, 吾止兩魚吧? 應該要多舊魚.

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2020-11-5 12:07 發表 查看引用來源
屬於肥,如果撻着佢,你死梗。
精盡人亡?? 要試下!!!

引用:
原帖由 taipoman 於 2020-11-8 23:15 發表 查看引用來源

最近去過祝街三連店,30+,樣一般,身材ok,企梗 200 佢又肯噃,好玩得。
大家唔想跌錢就要忍得企梗。😏
師兄, 全程幾耐? 揼+手作=45分鐘?

引用:
原帖由 taipoman 於 2020-11-9 22:08 發表 查看引用來源
係,佢放個 timer 喺床頭計時。
咁都好喎, 吾使拗數.

引用:
原帖由 taipoman 於 2020-11-11 19:39 發表 查看引用來源
唔足鐘,開價貴,逐樣計係而家足仔普遍現像,相同時間計落出尖沙咀打個靚機仲平過佢,仲要後生十年。
深水埗好多真係當人水魚。
如果吾系相熟GC, 早10-20分鐘落鐘真系吾奇. 不過幫襯多兩次, 又會好d.

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-11-12 15:38 發表 查看引用來源

師兄 唔係早10零20分鍾 係得10零20分鍾 係門口個個都撩你按摩 入到去無一個係按摩 全部都係升空 用3魚求其揾個人幫你淨升空 用10零20分鍾時間都話抵真係無嘢講 還未計其他差到爆嘅服務 有時熟咗未必好 好多恃熟賣熟 ...
前日去YL, 近小巴站有間叫"時尚"足仔, 開門時大大聲講, 4魚90分鐘, 點知揼到約40分鐘, 條GC已經想起機, 我要求揼多陣. 最終55分鐘起機, 60分鐘叫我去沖涼&埋單. 太過呃鐘!

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-11-18 08:40 發表 查看引用來源
是地舖嗎? 通常這些正骨斜按是要加錢給GC的 佢無問你攞唯有呃你鍾
系閣樓, 擺明系機場. 生意已經差, 仲要呃鐘趕客. 乜野心態呢?

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-11-18 19:40 發表 查看引用來源

根本成個香港都係咁 佢唔算趕客 因為佢都唔望你返轉頭 正所謂—次過 点解唔呃你呢? 市道唔好 好多師奶大姐出來揾快錢 即收錢税都唔駛報 咁多足仔咪周圍走 每日—個鍾 減埋豉油都過萬  相信師兄每日做-個鍾揾唔到一萬  ...
最愛兄, 所言甚是! 間中遇到一個識揼&足鐘GC, 又好難再book到佢. 一樓一好少少, 檔野系自己, 會留客.

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2020-11-27 11:38 發表 查看引用來源
理髮💇🏻‍♂️群組🤣🤣🤣
吾止叫雞叫鴨群組, 其實乜野群組都有機會爆.

引用:
原帖由 TAT0493 於 2020-11-29 19:30 發表 查看引用來源
早日,再行過生果街愛乜閣,雖然有招財貓,但係心大心細,諗番有師兄嘅分享,
最後都無入,去咗醫街養生館,技師順得人都有按吓,我無問名,唔算跌錢。
近日,疫情有多無少,好多源頭不明,都係行過就算。
.在此多謝各師兄提醒。 ...
師兄, 男人始終有性需要. 有機會, 都想屌個閪, 排個毒.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆