上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
70  313.9k

e/爛娼街口99店旁新裝修果間鋪仔,見到有個短髮瘦新女話係第一日返工,背面睇起黎好似幾正甘,一扭轉臉睇,嘩!即時轉身走人!問價168/45分鐘,話其他要上樓先自己問女!咪搞!一陣開天價點算?

引用:
原帖由 uji_lover 於 2020-9-25 21:51 發表 查看引用來源
之前海咩個間? 轉左手?
好似係叫海咩,好似轉左仲裝修到好靚咁,對正巴士站成日好多等車C9同港女啤實晒,想入去都有啲老尷!

請教各位,薯片系咪夢x花返夜晚坐近門口果個?戴黑色框眼睛黑長髮瘦身型?謝謝大家!RIP, 系就見過一次但冇幫襯過。

引用:
原帖由 sky分身 於 2020-9-29 12:04 發表 查看引用來源
我食佢時已經在如意有錯請更正
謝謝解答!甘可能唔系,如意路經好多次,都未睇到有啱心水既!

引用:
原帖由 newbc 於 2020-9-29 14:17 發表 查看引用來源
薯片!rip
我永遠記得,噢!我的媽,我的天呀!
請教佢有咩特別令你永遠記得?仲要媽媽聲?tks!

老同會所旁間野,有個高米七既c9樣似容x恩,對白滑長腿幾吸引!有冇師兄試過有包膠?thanks!

引用:
原帖由 newbc 於 2020-9-29 19:29 發表 查看引用來源
幾年前試過,唔知係咪你講果位,但形容有幾分似,心口有紋身,飛機場,得個樣,仲要係劏水魚既高手,當時起機公價二魚,佢開我四魚,還價都要3魚,完全唔識按,快機手! ...
應該系!幾高下冇波!好彩冇入到!謝謝師兄比料!

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-9-30 02:07 發表 查看引用來源

照你排……如無意外 阿紅最好玩
次次去親佢都上鐘,想試有難度……

我心水推介:爛娼/瘀周街口左邊果檔,日班有個金毛短髮姣c9, 運動身型成日練瑜伽,微波好渣手 可伸手入底底捽碟指插,健談開朗又夠淫,兩魚半按摩加起機,骨技還可做過骨場技師,冇問到叫咩名,佢好早收工最好六點前去!

引用:
原帖由 simonduck 於 2020-9-30 10:21 發表 查看引用來源
呢個試過,唔错,真係有按摩,足鐘,師兄你有冇開大,咩價
我去過一次咋!我都想同佢開大,但佢果度係鋪後面,用布簾間住甘開揚應該難,約出去時鐘打牌差不多!但佢未必制,公價係三魚半。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆