上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
116  313.8k

引用:
原帖由 simonduck 於 2020-9-30 19:10 發表 查看引用來源
我都幫襯左几次,先至了到佢開大,還左心願,佢話好小開大,要熟左先開,唔知真定假。
今日行過10點半都未開門,

引用:
原帖由 jjcbx 於 2020-10-1 10:54 發表 查看引用來源
佢開大收你幾多條魚呀?
七舊,須然質數好過姨媽姑姐,但係現塲做吾底,反而出邊攪就冇勿所謂,

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-1 11:00 發表 查看引用來源

師兄係咪講星X下面細個間?
吾係,王粥果頭,純粹炮店,囡囡多數吾識按!星X果間叫x莉x

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-1 14:10 發表 查看引用來源

七舊水唔值啦, 咁貴不如去五寶或福樂搵件靚技師特骨60分鐘加P3仲正, 有R pat pat同袋袋又有吹奏!
所以冇啋佢,過完手引+口引就收手,互攬抽水到夠鍾走人,

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-1 14:54 發表 查看引用來源

手引, 渣波捽蓮捽碟? 口引係?有得奶蓮?有得大車脷疊脷嗎? 好吸引!
黃竹街係咪四連舖果度,琴晩路經真係無件得,全部係丑樣C10!
吾係果度,吾駛過生果路,疾情關係冇脷大車,祇係你條脷咀去邊就邊!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-1 14:10 發表 查看引用來源

七舊水唔值啦, 咁貴不如去五寶或福樂搵件靚技師特骨60分鐘加P3仲正, 有R pat pat同袋袋又有吹奏!
果D靚靚成日保護揾食傢撑,祇準摸不準咀,吾多好玩

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-1 17:10 發表 查看引用來源

未過生果路不算粥街 是界限街   有排擋 那條叫石硤尾街
界限街同石硤尾街中間條路,黃竹街

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-1 17:48 發表 查看引用來源

甘我知邊度,就有兩日飛髮鋪果度,隔離三間鋪仔,對面一細兩大鋪!但收工後都會去巡,但未見過有似樣d玩!甘任你咀成身都算唔錯架啦!
玩得開有D因由,知佢地吾多識按,咪教返佢地,趴係張牀你點按都得,每個部分都同佢講聲,尊重囡囡,吾制都吾會強求,佢肯咪玩得放D!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-1 17:51 發表 查看引用來源

系架!或者要重賞之下先會比,所以平平地冇玩得甘盡興!
年記大冇勿幾年玩,所以上得張牀梗係盡興D,公式化細佬都吾受,軟了

引用:
原帖由 TAT0493 於 2020-10-3 10:25 發表 查看引用來源
各位師兄有無留意,呢幾日髮仔都好旺埸,髮花應該開心。
早前題過 bear  都係無緣一見,每次都鎖門!🤔
呢兩日經過星輝孖舖,好似放假咁,11點都未開門,今日10點行過木x花開佐,隔離未開,返而王粥個邊照樣營業,早返都返曬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆