上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
48  313.8k

引用:
原帖由 corla_coll 於 2020-12-2 22:06 發表 查看引用來源
我梗係知啦 佢對波係幾好渣
就係個肚太大
昨晚去YL足仔, 試件新GC, 四張尾. 起機時, 一攬佢條腰, 水桶咁粗. 四魚(足90分鐘), 仲有乜野好講呢? 好懷念水圍GC!!

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-12-10 14:18 發表 查看引用來源

打牌呢家嘢不嬲都係海鮮價 隨佢噏!
升空就收兩魚啫 兼職師奶  上下路不通 出力死chock   要快   好玩與否 親身領會
死chok條鳩?? 絕對吾過引, 仲隨時扯傷

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-12-12 23:20 發表 查看引用來源
近日好多店好似都拉閘,應只做熟客了。
要V7預約, 到時熄招牌燈, 關大門開工, 每房兩人, 當朋友聚會.

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-12-23 23:42 發表 查看引用來源
早幾日行過醫街一間前面店面無野,後欄疑似大檔或可能其他野,相信有CHing知我講緊邊間。間店落左閘,突見有件眼前一亮好sexy c8行到店口敲閘,有人開閘,佢入左去。無野,純好奇。 心想如果個c8係做dup骨就正斗! ...
平安夜, 好多師兄都想搵條女屌閪.

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-12-25 22:09 發表 查看引用來源

當然啦,節日小西最爽。最衰髮仔漸衰落,唔係疫情搵件相熟拉大閘搞野就最爽。
平安夜, 屌閪最正. 好有節日氣氛.

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-1-6 21:33 發表 查看引用來源

近排貴花田好揚... 行過小心.
戴帽+口罩, 鏡頭得2秒, 好難認得出.

引用:
原帖由 kentabo 於 2021-1-10 13:18 發表 查看引用來源
依家都沒發現可食用C8/9,呢幾日咁鳩凍行過,細佬完全沒甩過仲縮多D,C10+真係接受唔到😭😭
師兄, 外面得10度, 室溫都系13度. 有無發覺, 條鳩難硬?

引用:
原帖由 kentabo 於 2021-1-13 08:26 發表 查看引用來源
根本硬唔到,仲沒好野,雪上加霜
我要d女又擔又抬, 3分鐘先開始硬. 速速射完個射就沖涼瞓教.

師兄, 廟街已變疫區, SSP可以去?

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-1-20 00:47 發表 查看引用來源
今次ssp疫區:西北至欽州街,東北至大埔道,東南至楓樹街,西南至荔枝角道。

即係荔枝角道以南的e街,陰街,窗街,石街唔包在內。
各師兄, 醫街&欽街交界, 近藍槍街果邊, 有幾間髮仔, 吾知你地有無試過? 價位如何? 麻煩告之.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆